Busunge!

Förra veckan när jag som vanligt gett K välling till frukost o han lekte på golvet efteråt så började han krypa ut i hallen o sen in i köket o ställde sig o bankade (det är väldigt roligt) på djurens burar. Jag hörde honom hela tiden så jag satt kvar i soffan o titade på nyhetsmorgon. Där blev knäpptyst från köket så jag reste mig för o kolla vad han gjorde, var tror ni att jag hittade honom? Han satt uppe på kaninburen! Börjar nästan tro att han är mer apa än människa *s*



Duktig pojke till att klättra?
Tur att plasten inte gick sönder!

Dagens

Väder: Kallt! Ca -4
Middag: Mackor?
Planer: 18-års kalas senare i eftermiddag
Tv: Cityakuten
Vill:
Slippa betala räkningarna
Bör: Gå o borsta håret och tänderna


WooHoo!

Jag kunde logga in på  min dator igen! Senast jag kunde det var nog för en vecka sedan och jag fattar fortfarande inte varför det inte funkar. Nu ska jag hämta cameran o lägga in litta bilder här :o)


Gårdagen

Var i Malmö hela dagen igår nästan, körde ut till mamma vid 10 för att lämna K. Hon hade dock inte kommit hem från ica än så fick sätta mig o vänta.. Var i Burlöv strax innan 12, gick o kollade litta på kläder o dyl. Satte mig sen på Espresso House o fikade :o) Efter 13 körde jag mot caroli, vandrade runt där lite innan jag började traska mot Len hud. Ansiktsbehandlingen var till en början jätteskönt! Men sen började hon vaxa ögonbrynen och plocka pormaskar. Aaajjj!!! Men vill man bli fin får man lida pin, eller vad heter det? Jag blev ivf nöjd med resultatet :o) Är så len o mjuk! :o) Jag var tillbaka hos mamma 5min innan hon skulle bli hämtad o skulle på galej...

Ännu mera sims


WooHoo! :o) Första gången jag har lyckats uppfölja deras "dröm" eller vad man ska kalla det.

Sims

Har spelat sims ganska mycket den senaste veckan, det  är utan tvekan det roligaste spelet som finns! Här är ivf en bild från familjen Bäckström som jag spelar med just nu


Olydig?

Jag kan ff inte logga in på min dator! Så nu är jag litta olydig o har lånat M's dator utan lov. Men om jag känner han rätt så gör det inget.

Vet ni sån äckelkatt vi har? Igårkväll när det hade slutat regna så var han ute,  vad fick jag se när jag var ute o rökte innan sängen kallade? Han satt o åt på en föredetta fågel! ÖRK!

Imorgon ska jag lämna K hos sin mormor o sen ska jag köra till Malmö, tänkte fika på EH o sen ska jag till Len Hud och få ansiktsbehandling i 75min! :o) Fick det i julklapp förra året o det måste helt klart utnyttjas! Bättre sent än aldrig? Hoppas mina pengar har kommit in imorgon så kan jag passa på o köpa en julklapp o kanske nya byxor o en tröja? Hoppas jag får massor med presentkort på lindex när jag fyller år, jag behöver nya kläder!


Almanackan

Jag bestämde mig för att beställa en almanacka fast den var litta dyr, men ivf den damp ner i brevlådan 3 arbetsdagar efter att jag beställt den! :o)


Han är snäller :o)




M bytar bajsblöja på K, checka in gasmasken! ;o)

Fick låna M's dator för att kunna gå in o blogga :o) Så konstigt det känns att sitta vid en stationär dator! Man måste jue trycka ner tangenterna mycket! (om man man jämför med min lap top)


Torsdag: Städade o dona litta, såg sex and the city filmen på kvällen :o) Så himla bra! Var länge sedan man både grät o skrattde åt samma film!

Fredag: Jag sminkade mig för en gångs skull! Senast jag gjorde det var nog på nyårsafton! Och nej jag skojar inte!  Vi var hembjudna på middag hos mormor o morfar. Hon bjöd på sillamacka till förätt, kalkon med tillbehör, äppelkaka till efterrätt och sen tårta o kakor! Puuh! Tror ni vi var mätta sen eller? När vi kommit hem fick jag reda på via min systers blogg att de firade guldbröllop?

Lördag:  Idag har jag vatt i Ystad o fikat med en kompis :o) Hon berättade en sak för mig som jag verkligen blev inte gillade! Var inte långt från o börja gråta.. Men det "löste" sig senare under dagen :o)
Idag har jag o systern även kommit på vad vi ska köpa i julklapp till mamma o hennes gubbe samt till pappa o hans tanta. Så nu ska det bara köpas med :o)
Nu tror jag att jag antingen ska spela sims på min dator eller titta på SATC filmen igen :o)




Nämen!

Nämen titta! Jag kunde logga in! :o) WooHoo! :o)

Uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna:

Lördag: Badade med K som alltid är uppskattat :o) Mamma var här en sväng innan vi körde till C o J. Var där hela kvällen o åt middag, snackade skit o lekte med barnen. Drack för mycket kaffe så somnade strax innan 3 :o/

Söndag:  Upp vid 8- tiden :o/ Spelade sims, pappa o L var här en sväng. Städade fram tills att det ringde på dörren o 5 av M's kompisar ville komma in o värma sig litta *s* När de åkt så blev det middag o sen ut till M's föräldrar en sväng. Hemma igen så tittade jag på en film på tv o somnade i soffan.

Måndag: Spelade sims när k sov :o) Tänkte jag skulle gå till konsum o köpa mjölk men Ozzy följde efter oss så det blev ingen tur till Konsum. Hade väl sett nåt ut med katten i släptåg inne på Konsum *s*

Idag: Mina planer för dagen är att bara att köra en maskin tvätt o åka iväg o handla mjölk :o)

Fredag

Tänkte att jag o M skulle iväg o köpa en julklapp idag, men det hade inte han tänkt fick jag reda på när han kom hem. Han o J skulle till City Gros o undrade om jag ville följa med (för en gångs skull) Men ivf så fick jag välja mellan att åka iväg o köpa julklappen själv, stanna hemma eller följa med J o M. Jag följde med J o M. Vi var hemma för ca en timme sedan. M köpte SATC filmen som jag skulle få i födelsedagspresent. Då tyckte jag att jag kunde köpa hans present (eftersom jag sett min så kunde jag göra det samma mot honom) Men han tyckte inte att jag skulle köpa den för då skulle det jue inte bli nån överraskning. Det hela slutade med att M fick sig en liten tankeställare och jag fick filmen i försenad förlovningspresent istället :o) Men vet inte när jag ska se den. Vill se den o trycka i mig chips o dippa, (mmm det var länge sedan) nu ikväll är jag rent för mätt o dessutom så vill jag se singing bee om en timme, imorgon är vi inte hemma, söndag-onsdag är där rent för mycket roligt på tven... Såna problem man kan ha va?

Är jag kärring nu?

Igår köpte jag 8 choklad för 18kr, såna där små ni vet. Jag o M satt o smaskade dom i oss igår eftermiddag. När M hade ätit så gick han för att slänga papperna och sade

- Tack så hemskt mycket för chockladen kärring
- Vadå kärring? frågade jag
- Ja nu när vi har vatt förlovade i 4 år o snart vatt tillsammans i 5 så har jag rätt att kalla dig kärring
- Men isåfall har jag rätt till att kalla dig gubbfan
- Nä! Du måste fortfarande säga älskling
- När får jag börja säga gubbfan då?
- Aldrig, för man måste ha vatt ihop i minst 80 för att få säga det o så gamla blir vi inte!

4 år!


Idag är det 4 år sedan vi förlovade oss!
Fotot är det första på oss, taget i augusti 2003 som ni kanske ser ;o)

Nyklippt!

Var o klippte mig igår, här är mina före o efter foton. Har fortfarande inte vant mig vid att det är så kort, men det är mycket snyggare o fräschare! :o) Urdåliga foton jag vet men det får ni tåla!

      




Bilderna är klickbara

Äntligen!

Har inte kunnat logga in på sen igårkväll! Datorn har bara hängt sig hela tiden! Men nu så :o)

Jullanseringen blev inställd igår pga sjukdom :o/ Jag som hade sett fram emot det!


Onsdag


Snygg min K bjuder på här *s*
Taget i fredags? när jag städade till marsvinen

Väntar på att M o J ska komma, kaffet är klart o bullarna är framplockade ur frysen.
Jag hinner dricka en kopp kaffe med dem innan jag ska bege mig till tippen med x antal pappåsar med tidningar och glas o sen ska jag till frisören! Har tagit före foton som jag lägger upp sen, ska även ta efter foton.
 Idag har städat sovrummet ordentligt :o) Dammat, bytat sängkläder, flyttat rundor på sängarna o dammsugit ordentligt. Ikväll ska jag iväg med några från M's släkt på jul-lansering med party lite. Ska bli kul :o)  M ska vara hemma med K :o)

Rolig dag :o)

                   
Har vatt hos C hela dagen! Från innan 10 till 15.30. Tiden bara sprang iväg! Barnen lekte jättebra ihop! De ville dock inte sova så K har sovit sen vi kom hem. M kommer snart hem o då ska jag bege mig till Kvantum o hämta ut sakerna på partylite som har kommit nu :o)

gammalt foto


Hittade massa gamla foton i datorn, detta är från en fest 2003 eller 2004


Äntligen!

Nu äntligen är det bokat! Min ansiktsbehandling som jag fick i julklapp *s* Bättre sent än aldrig?

kvällen

Har vatt o ätit middag hos svärföräldrarna idag, köttfärslimpa :o)

Jag tänkte ockupera soffan o se en film men vilken vet jag inte. Vill se nån typisk tjejfilm som dagboken, prinsen o jag eller nån sån...

Gårdagen!

Fick inte mycket gjort av det jag hade tänkt göra igår, vi satte in bilstolen och jag gjorde spaghetti o kötfärssås.. det var osse det enda jag gjorde. Lyckades övertala M till att bada med K, han lovade att han skulle göra det idag :o) Vi var på Boan igår o köpte en ny mössa till K o hans första skor som han kan använda (han fick jue ett par skor i somras som var för små redan då) Köpte även en julklapp, en massa olika blockljus och en mössa till mig själv :o)

Träffade en massa folk där, en av dem var min o systerns absoluta favoritperson :o(
Jag stod o tittade på nånting på julavdelningen då jag hör:
-Hej Angelica! Hur är det?
Jag tittade upp och vem ser jag på andra sidan gången 10meter bort? Jo kärringen med stort K! Märkte att jag fick min "vad vill du, jag tycker inte om dig-blick" samtidigt som jag svarade
-Hej, det är bra. Då började hon backa med sin kundvagn och skulle gå mot mig, jag tittade på henne igen och hon sa
-Grattis till din lilla bebis
-Tack sa jag samtidigt som hon vände och gick åt andra hållet!

Står inte ut med den människan!

Vill ha, vill ha, vill ha!

Hittade ytterligare en grej jag vill ha, en egendesignad almanacka! Hur snygg som helst!
Kostar 275kr



Bus eller godis?

Vet inte hur många ungar som har ringt på dörren o velat ha godis! Men det är fler än 10 o mindre än 30 ;o) De har rensat vårt förråd på mentos och tic tac. M öppnade dörren för 2 tjejer o en kille o frågade om de hade nåt bra bus, neeeejj svarade den ena tjejen lite tyst o killen direkt "det är klart vi har"

Önskelista

Jag fyller 25 om 35dagar!
Jisses, var har tiden tagit vägen? Här är ivf några saker jag önskar mig



Sovmorgon?

K vaknade vid 7 imorse, orkade bara inte gå upp då så han fick nöja sig med lite mat o sen ner i sängen igen. Tack o lov så somnade han om fort :o) Han vaknade sen vid 9 igen, fick då nappen o somnade efter en stund igen och nu sover han fortfarande och jag är svintrött men kan inte sova! Kul kul, nej inte direkt... När man för en gångs skull har chansen att sova på morgonen/förmiddagen så sitter man här istället...

Dagens planer:
→ Byta sängkläder o tvätta dem
→ Middag: Spagetti o köttfärssås
→ Tvätta bilen? (tror jag skiter i det, för kallt ute)
→ Fixa med bilstolen?
→ Övertala M till att bada med K i badkaret