Glad!

Telefonen ringde för en stund sedan. Det var en arbetsgivare som hade en liten telefonintervju med mig. Hon blev tydligen nöjd med svaren eftersom jag ska på en "riktig" intervju imorgon :o)

Håll tummarna!

Onsdag

Var tvungen att köra M till Malmö igår, jag utnyttjade situationen och följde med på det han skulle :o) Som tur var så kunde mamma ställa upp som barnvakt med kort varsel :o)
Lillkillen har vatt sjuk sen i söndags, pratade med sjukvårsrådgivningen imorse som sa att vi får åka in med honom imorrn om han fortfarande är dålig. Han har legat o sovit hela dan idag. Men sen å andra sidan är det inte så konstigt, sov knappt nåt natten till igår o vaken hela dan igår..

Har massor som jag borde göra, kolla i partylite katalogen vad jag ska beställa för produkttillgodohavandet :o), stryka köksgardinerna o hänga upp dom, diska, dammsuga, bestämma vad vi ska ha till middag kväll, tvätta m.m. Finns alltid nåt att göra men oj så tråkigt det är!


December 2009 Lillkillen ligger invirad i sitt täcke på köksgolvet och läser bok :o)


Citat

"Sån ugn vill jag ha!"

Jag igår förmiddag när vi tittade på musses klubbhus, de skulle baka en tårta. Satte in det som skulle bli tårtbotten i ugnen och 15min senare när de öppnade ugnen så stod där en färdig tårta med grädde o dekorationer o allt. En sån ugn vill jag helt enkelt ha! Så nu vet ni vad ni kan köpa till mig när jag fyller år ;o)


Söndag

Förkyld, huvudvärk, trött, ont i örat o svinkallt ute. Det kunde vatt bättre :o)

8 januari

Mamma ville låna lillkillen idag o det är jag tacksam över! Har så ont i örat att minsta plötsliga ljud gör riktigt ont! Var lika dant för nån dag sedan, tänk er själva en (snart) 2 åring med alla leksaker o de är jue inte direkt tysta. Då mådde jag verkligen inte bra.. Ska sätta mig i soffan nu o zappa lite o njuta av tystnaden innan lillkillen kommer hem igen..