Underbart :o)

Betalt räkningarna nu och jag mår inte dåligt och har inte ont i magen för en gångs skull, det tycker vi om :o)

Lagat lunch idag, pastahjul o köttfärsås, mums! Har hittat en ring som jag måste ha! Jättefin! Får se om det blir en tur till Ystad nästa vecka :o)

Nej, nu måste jag borsta tänderna o sen iväg till jobbet..


Tisdag

Fick några värmande ord från en arbetskamrat igår :o) Inte ofta man får det så jag sög verkligen åt mig :o)

Funderar på om jag ska ta min kaffemugg och gå ut o sätta mig i solen innan det börjar bli dax att bege sig till jobbet..

12 april


8 år sedan, jisses!


Söndagarna


Såhär har det sett ut de senaste söndagarna när lillkillen har badat. Datorn på tvättkorgen med sims 3 och den lilla kaffemuggen på byrån *s* Lillkillen har inte klagat eftersom han har fått bada precis hur länge han har velat :o)


TävlingJag är med och tävlar om en mössa hos studentmamman


Tävling”Tävla hos Edvinsmamma om ett presentkort värde 450 kronor hos Lillfinger.com.
Hos
Lillfinger hittar du fina personliga smycken. Var med o tävla HÄR du med!”


Måndag

Idag har jag haft fullt upp, i förmiddags så plockade jag leksaker, dammsög, tvättade golven, badade lillkillen och duschade innan 2 vänner kom vid halv ett tiden. Vi åt frallorna som de hade med sig och snackade skit innan vi körde till boan. När jag kom hem igen så var här annat folk. De körde vid 18-tiden och då blev det middag och sen ut i trädgården när M satte fast barnsitsen på cykeln. Nu sover lillkillen gott och jag får väl snart osse gå o lägga mig...

barnloppis
Var på barnloppis förra veckan och fyndade en hel del :o) Massa t-shirtar, shorts och en badrock som blir perfekt efter bad i poolen i sommar :o)
Allt är inte med på bilderna