Husägare

Nu har vi varit husägare i ca 13 timmar! Har varit i hela huset hela dagen o packat upp lite i köket, satt upp väv o målat. Imorrn blir det ännu mer målande och tapeserande.

Ska upp tidigt imorrn så ska gå o lägga mig snart

Äntligen

Äntligen börjar sex and the city, nu ska jag snart gå o lägga mig och fortsätta titta. Det är guld värt att ha tv i sovrummet :o)

Massor!

Har inte haft en lugn stund idag heller! Började med besiktning i förmiddags sen o iväg o kolla färg o tapeter. Efter det hem o gav K mat o åt själv nån macka innan vi begav oss till Bo Ohlsson.

När vi kom tillbaka till Sjöbo igen så fixade vi det sista i färgbutiken. Så nu står det färg, väv och tapeter så fint bakom disken och väntar på att vi kommer o hämtar det. När vi kom hem igen var klockan strax efter 17, började då packa... Höll på till strax innan 21 då jag började diska..

Vet inte vad klockan är för startmenyn är rent cp och har ingen klocka här inne men jag hoppas ivf att klockan snart är 23 så jag kan se sex and the city innan sängen kallar.

Imorgon är det skriva papperna, maskera lister och måla, måla och måla som gäller

Packa packa

Var uppe vid 8 imorse. På förmiddagen satt jag lite vid datorn, diskade, snackade skit med E som kom hit. Strax innan 12 kom K med bullar som vi åt, riktigt gott var det. Efter det började vi packa o höll på tills kl 20 ungefär. Nu är det mesta packat! Bara det på väggarna, kläder som ska ner i sopsäckar och spriten som ska ner.

Imorgon har vi fullt upp från 11 fram till 16-tiden ungefär..

Klant!

Har försökt att ladda upp en ny bild som jag ska lägga här tänkte jag, men det går inte! Har försökt sen igår eftermiddag. Kommer bara upp att "sidan kan inte visas". jaja, får väl försöka igen lite senare.

Har ringt till bvc hela morgonen, kom inte fram. Bara tutade upptaget hela tiden. När jag sedan gick o kollade upp nummret så såg jag att jag hade missat en siffra! Och då var telefontden över så ingen svarade så jag får väl ringa imorgon igen. Då ska jag slå rätt nummer! Det kan vara en fördel!


Fullt upp




Ninisen, Berit o Märta är ute o käkar gräs

Ska fixa en utebur till djuren så de kan vara ute oftare. Hade alltid djuren ute innan när vi hade trädgård,
men är lite svårt nu när vi bara har balkong. Men de har varit med hos mamma nu i sommar o luftat sig vilket
uppskattas :o)

Idag har vi fått en massa gjort!
Har varit på banken, på Pe-Ge's o ätit mjukglass eller ja de andra åt mjukglass och jag tog en viol milkshake.
Efter det gick vi tillbaka o handlade lite mat på Konsum innan vi traskade till färgaffären o bestämde
vilken färg vi ska på väggarna i hallen.
Väl hemma igen så hade vi tvättstugan så nu är alla gardiner o dukar m.m. tvättade.
Samtidigt som jag tvättade så höll vi på o packa. Packade bl.a handukar och lakan o sånt i en stor plastbag som jag kallar dom från Ullared. Alla som vet vilken jag menar vet osse att den är STOOOR! Och ändå fick inte allt plats *s*
Var nere för en stund sedan och hämtade den sista tvätten. Resten av kvällen ska jag bara slappa, eller ja kanske plocka undan lite till o diska, det behövs alltid.

Dagens

Väder: Soligt o riktigt varmt
Middag: Har inte tänkt så långt än
Planer: Banken och tvätta gardiner o stolsdynor o sånt tråkigt
Tv:  Outsiders kanske
Vill: Att det INTE ska vara så varmt när vi flyttar
Bör: Fortsätta packa

irriterad o varm!

Startade min dator för snart 45 min sedan, först nu kom jag ut på internet, vadå irriterande?

Var ute på balkongen för en stund sedan, 25grader så här sent! Helt otroligt.

Har varit hos mormor o morfar o svettats hela eftermiddagen, fick god mat och glass till efterrätt *mums*

Trötter

Gick o lade mig strax efter 00 igår, inte för att jag var trött utan mer för att "nu måste jag sova". Jag låg o tittade på v till kl 2... Sista gången jag tittade på klockan var efter 3... och K vaknade o ville ha mat 8.30 så man har jue inte sovit rent för mycket inatt. Nu ska jag äta frukost och duscha och sen bär det av till mormor o morfar.

Kommentarerna

Tycker ni har vatt dåliga på kommentera den sista veckan, hade jag inte vetat bättre så hade man kunnat tro att ingen vatt inne o läst på evigheter.

Nu ska jag gå ut i köket o vispa upp den sista grädden och sen ska jag kalasa till det med vaniljglass, lite grädde och nougatsås och hoppas att det är nåt bra på tv innan sängen kallar.

Natti natti

dagarna 3

Igår var vi uppe hos A o J o åt hemmagjord pizza och spelade Wii, tycker att Wii boarden eller plattan eller vad den heter verkar så kul och det var det osse! Riktigt kul o köra skidor och gå balansgång, nicka fobollar m.m.

Idag har vi plockat ner alla gardiner o dukar m.m. som ska tvättas. Har även sorterat en massa papper, betalat räkningar m.m.

imorgon ska vi till m&m o äta middag i kolonin.

Fredag

Igår fick jag ingenting gjort av det jag hade planerat förutom att gå ner i tvättstugan o boka tvätttid. Var ledigt igår, så tvättade hela dagen. Vid 20-tiden igår gick vi till Pe-Ge´s o åt mjukglass, träffade E o G där, har inte sett dom sen k döptes i början av juni. Vi satt o pratade lite innan vi gick till Konsum o handlade lite.

Nu står M i duschen, när han är klar ska vi bege oss till Pe-ge´s o äta mjukglass idag igen och in om en av M's kompisars butik. Ikväll ska vi till A o äta hemmagjord pizza *mums* Ska bli så skönt att slippa laga mat ikväl!

Nä nu ska jag gå o borsta tänderna och göra K klar så vi kommer iväg.


Såja :o)

Nu har jag äntligen fått tummarna ur röven och förlängt min föräldraledighet och ändrat lite annat :o)

Planerna idag ser ut så här: Gå ner i tvättstugan o hoppas att där är en ledig tid de närmsta dagarna, räkna ihop räkningarna o se hur fattig man blir denna månaden, sortera papper o sätta in i pärmar m.m.


Natti

Är trött så ska gå o lägga mig nu, så man kanske är  pigg imorgon.

Idag har vi inte gjort så mycket, vi har båda vatt jättetrötta! Men vi har ivf hunnit med att packa lite, diska, vatt hos M's föräldrar, tvättat mattan i vardagsrummet m.m.

Aarrgghhh!

Aahh! Här är något djur som biter oss varje natt! Vissa bett är av en mygga och vissa bett vet vi inte vad det är för djur. Funderade först på om det var katten som har fått loppor. Men det är uteslutet för han kliar inte sig och där han legat finns ingenting.. Så vet i fan vad det är, men störande är det! Myggan visar sig aldrig heller så man kan jue inte döda den! Kan omöjligt vara en mygga, eftersom en mygga kan inte bita två stycken så mycket varje natt. Både jag o M är fulla av myggbett! Den har inte gett sig på K som tur är :o)

Första lådan

Nu är första flyttlådan packad om man bortser från alla andra mindre lådor förståss. Idag har vi inte gjort så mycket men tiden har gått ändå. Jag har städat till marsvinen, dammsugat, plockat undan, handlat, postat några brev, lagat mat m.m.

Nu ska jag gosa lite med K innan det är sovdags för honom.

I am legend


I am legend
Såg denna igår, äcklig emellanåt, så jag satt med filten för ögonen.
Men trots det så var den bra :o)

Marknaden o nyförlovade!

Som alltid på sjöbo marknad så har man fullt hus hela dagarna....

Torsdag; På förmiddagen var jag i Tomelilla på 6000-mila service med bilen, var hemma igen innan 13. Några kompisar kom hit vid 15, vi traskade då ner till marknaden med barnvagnen. Jag kom på det att barnvagnen är jäkligt effektiv! Bara att köra över tårna på folk så flyttar dom sig! Det stod en kvinna o tittade rakt på mig när vi kom gåendes, men tror du att hon flyttade sig när vi kom? nej då! Jag stannade o väntade på att hon skulle flytta sig (hon tittade fortfarande på mig) men ingenting hände så jag körde på hennes tår och först då flyttade hon sig *s* Vi var hemma igen vid 18-tiden? Då kom lite andra kompisar hit som vi sällan träffar. Satt här nån timme o pratade innan K kom o passade K och vi gick ner på marknaden igen.

Fredag: Upp tidigt och plocka undan efter folket från gårdagen och börja med maten. Mamma o G skulle passa K så de kom o hämtade honom på eftermiddagen. Pappa , hans L och J skulle komma o äta vid 12. De hade förlovat sig dagen innan på L's födelsedag! Lite senare på eftermiddagen kom lite kompisar hit och vi böjade festa lite! Pappa, L och J  var naturligtvis osse med. Gick ner på marknaden vid 20, då höll alla på att packa ner trots att dom stänger 22! Men vi hade kul ialf :o) Plockade upp nån sorts blinkande gummiboll med en sån dära klo, M fixade 2kg Daim, jag o J spelade på hästarna m.m. En helt ok kväll, fram tills det började ösregna när vi satt o åt vid 00-tiden. När det slutat (alla var dygnsura) så började vi gå hem till oss, det började ösregna igen!  9 dygnsura satt sen i vårt vardagsrum och spelade guitarhero till kl 3.30. Vi lånade ut torra kläder till de som ville ha, vilket var de flesta så här hängde blöta kläder i precis hela lägenheten!

Lördag: Vaknade 12.05 av att telefonen ringde, det ringde 6 gånger och varje gång så lade de bara på. IRRITERANDE!! Mamma o G kom o lämnade K 25min senare och hämtade J som sovit här. När de åkt började jag städa, kom fram till att varje person måste haft minst 3-4 glas var! När K somnat fick jag ett ryck o dammsög och tvättade golven! Ni kan jue själva tänka er hur golvet i hallen såg ut efter 9 par smutsiga och blöta skor! På kvällen såg jag o M film och åt chips o dippa.

Söndag: Har inte gjort mycket mer än gosat med K och ätit frukost. K ligger o sover i babygymmet nu med plysch blomman han fick av J i handen.

Slut för denna gången

Ja nu är Sjöbo Marknad över för denna gången, ett år till nästa gång...Skriver mer imorrn, orkar ine nu.

Årets händelse

Årets händelse i Sjöbo börjar imorgon och det märks! Vi bor precis vid en av huvudvägarna i Sjöbo o här har vatt mycket mer trafik än vanligt idag.

Ska lämna bilen på service imorgon förmiddag, vet inte när jag måste köra hemifrån eftersom det lär ta en stund att komma ut från Sjöbo...

Ozzy


Gillar detta foto






Ozzy sover i babysittern



Olycka..

En olycka kommer sällan ensam.. *suck* Igårkväll var det dax igen :o/

de senaste 2 månaderna har det hänt 3 saker, har vatt fri från all skit innan så varför ska allt hända nu? Sååå typiskt!

vad ska hända härnäst?

Jisses, det gick fort!

Beställde en j-kla massa foton igår från www.extrafilm.se. För ett tag sedan fick jag hem ett erbjudande om att få 30 foton gratis. Men igår när jag beställde så hittade jag inte var man skulle skriva in koden och kundtjänst hade stängt. Detta var strax innan 17, ringde nyss o bad dom lägga in så jag får mina 30 gratis foton. Då säger hon att de redan är framkallade och klara och skickas idag! Det gick fort! De kommer jag helt klart handla av fler gånger! Om nu fotona har bra kvalite! Men det tvivlar jag inte på.

Dagens

Väder: molnigt
Middag: lax, nypotatis och en jättegod kall sås till det
Planer: Kanske till Kiviks marknad
Tv:  ??
Vill: Att Ozzy ska börja lyda
Bör: Packa

Veckans blogg

Jag är med och tävlar hos Rebecca om att  bli veckans blogg, det tycker jag även att du ska göra!

http://rebeccaasv.blogg.se/

Nån som vet hur man länkar snyggt så får ni gärna förklara för mig!

Skönt :o)

Vaknade 9 imorse, trött som bara den! Men fick ändå undanplockat en hel del :o) Vid 13? stod A i dörren o sa att hennes mamma satt i bilen och jag kände mig som ett levande frågetecken... Vi skulle tydligen ut till min mamma. Så jag fick fart o packa skötväskan m.m. Mamma bjöd på god pastasallad *mums* Var hemma igen strax efter 18. M hade vatt riktigt duktig och satt ihop tripp trapp stolen som K invigde lite senare med att äta sin allra första smakportion, potatis som han verkade gilla :o) När han ätit var vi ute o gick i drygt 2 timmar till 21.30. Sen dess har jag suttit här o nördat mig och tittat på varenda sida i ikeakatalogen. Tven har varit avstängd hela kvällen, sååå sköönt :o) Var länge sedan den var det en hel kväll.

Nu ska jag snart gå o lägga mig, får se vad morgondagen har att erbjuda.

Usch

Såå trött jag är! Hade vatt riktigt skönt att få sova länge och vakna av sig själv! Och jag blir jue inte direkt piggare av att se röran här hemma! Att det ska vara så svårt att plocka undan efter sig!

Malmö

Kom iväg till Malmö igår, var på Burlöv center o fikade på Espresso House som för den delen öppnar i Ystad till hösten! :o) Hittade ett par jeans som jag köpte :o) Behöver byxor! Hittade ett par capribyxor med för 250kr (halva priset) men det fick räcka med jeansen, man är jue inte gjord av pengar :o/ Körde därefter till Babyringen för att hämta tripp trapp stolen och sitt-delen, så snygg den är! :o) Därefter skulle jag tvätta bilen på det braiga stället men kom inte in :o/ Så det fick va så, körde istället till mamma. Hon hade köpt en sån dära leg magic från tv-shop. Ser så lätt ut på tven men det var allt annat än lätt eller så är det bara mina ben som är klena. Jag var hemma strax innan 20, lagade då middag och sen blev det soffan resten av kvällen.

Idag ska vi sätta ihop stolen till K och börja med smakportioner :o)


Äntligen!

Nu äntligen har vår tripp trapp stol och sittdel kommit! Ringde dom idag och de hade nyss monterat det! Så nu blir det Malmö antingen idag eller imorgon för att hämta det! :o)


Älskar det!


Imorse vaknade jag vid 7-tiden av att K gallskrek, gick naturligtvis upp och han sov fortfarande, hade väl en mardröm eller nåt. Han blev inte tyst så han fick komma upp o gosa en stund, han ville inte ligga i sin säng så vi somnade tillsist om i min säng. Var ett tag sedan vi låg o sov tillsammans i sängen. Älskar känslan av att han är trygg hos mig! Det var som i tisdags hemma hos C, K satt i babysittern och A satt på golvet o läste en saga för honom så jag o C gick ut för att röka. När vi vatt ute en stund så började Max (hunden) att skälla och K blev rädd och skrek sitt räddskrik som jag kallar det. Jag gick in, då hade J tagit upp honom men det hjälpte inte, han var lika rädd fortfarande. Jag tog honom och han blev tyst med en gång :o) Love it :o)

AMEN!

Såååå skumt! Nu kom det inlägget "det senaste" in som jag skrev igår, jaja det kom in ivf :o) Funderar på att gå o lägga mig o läsa eller nåt. Ensam hemma och inget kul på tv jue...

Irriterande!

Skrev ett långt inlägg igårkväll som inte kommit in än! Har försökt att lägga in det igen men utan resultat :o/ Jaja, ska testa igen...

Det senaste

Var ett tag sedan man skrev här känns det som...

Söndag: Gjorde inte så mycket, M tränade så jag o K var själva. Vi gjorde inte så mycket mer än busa och kela hela dagen förutom när vi var ute och gick i 1timme, var så himla varmt och kvavt ute så jag var rent genomsvettig när vi kom hem, intresant va? J ringde o påminde om att hon skulle sova här denna veckan. Det hade jag inte fått reda på innan så det var "öhh? Jaha, det visste jag inte" Hon o mamma kom vid 20-tiden? Vi åt varm banan med chocklad i *mums*
M o J sov i skift *s* När J går upp på morgonen så går M o lägger sig *s* Så jag delar säng med både J och M om nätterna numera ;o)

Måndag: Ringde vår mäklare till detta huset, bestämde att han skulle komma hit dagen därpå kl10. Och jag fick väl fart med o städa eller ja plocka undan ivf. Bort med madrass, flyttkartonger, rentvätt m.m. Här såg för jävligt ut! Saker precis överallt! vet inte var man ska göra av det heller för här är ingen plats. Höll på hela dagen nästan, jag dammade t.om! Inte för att det behövdes direkt men var lika så bra när man ändå var i farten! På kvällen kom J och vi åt korv o makaroner och tittade sen på Simpson filmen

Tisdag: Mäklaren kom 9.30, varken M eller K hade kommit upp ur sängen än, och jag hade precis fått undan sista. Men ändå. Han var här högst 10 min och fotograferade. Så mycket städning för så lite... Vid 16-tiden körde jag till C som skulle ha ljusparty. trevligt trevligt. Vi åt pizza och snackade skit innan folket kom. Jag var hemma ca 22.40. K har inte sovit sen 14.30 om man bortser från de 10min i min famn vid 19-tiden. Han somnade som en stock i bilen och lika fort igen när han kom ner i sin säng. Hoppas han sover länge imorgon! Nu kommer snart M hem och jag är inte ett dugg trött (kanske pågrund av de 2 kopparna kaffe jag druckit nu ikväll)

Onsdag, Torsdag och Fredag: Har inga planer änsålänge...


Villa Bonita



Villa Bonita av Karin Brunk Holmqvist
Mycket bättre än Rapsbaggarna men Potensgivarna är ändå bäst!

Dagens

Väder: sol :o)
Middag: Kyckling i currysås
Planer: Tvättstugan hela dagen
Tv:  8 mile, var det idag den gick?
Vill: Köpa nya byxor
Bör: Plocka ihop handdukar m.m. som ska tvättas

Torsdag

Imorse åkte A till Kreta, vi kommer att sakna dig denna vecka!

Idag har jag vatt inne på banken en runda och vatt o handlat. Har även provat alla mina byxor, har två par som passar mig! Tur att det är sommar så man kan ha kjol o shorts istället. Avskyr att min mage inte har återställt sig än efter graviditeten men det kommer väl..

I eftermiddag när M kommer hem så ska vi till banken och fixa det sista och sen till Boan en sväng.

K sover så jag tänkte passa på att dammsuga, diska och raka benen. Vet inte vad jag ska börja med.. orkar inte heller för den delen, vill mycket hellre sitta här..


WooHoo :o)

Är jättetrött! Sov dåligt natten till igår och igårkväll hade jag rent för mycket i huvudet för att kunna sova. Tänkte bl.a på målning, tapesering, vad ska man packa först? Renovera köket eller toaletten först? Visningen på lägenheten, var ska vi göra av allt? Vem ska få passa K? Hur ska vi möblera? m.m.

Som ni kanske förstår så har vi fått huset!! Skrev på papperna igår och flyttar snart :o) Ska bli skönt att flytta till 5 rum, kök, trädgård, förråd, carport, tvättstuga m.m. Men samtidigt kommer jag nog att sakna lägenheten, trivs bra här fast det är trångt..