knåda, knåda!

Har bakat vaniljbullar idag, lillkillen hjälpte såklart till :o)





Fick rensa skålen med vaniljkräm


Det blev den enkla varianten..

Lördag

Jaha, vad har man gjort idag då? Inget av de jag borde göra ivf det är en sak som är säkert. När jag gick upp imorse tänkte jag att jag skulle plocka leksaker, dammsuga o tvätta golven. Kanske även putsa fönsterna *suck* Har jag gjort något av det? Ja visserligen har jag plockat lite leksaker men långt ifrån allt!


Fotot är taget i april men det ser lika dant ut idag, leksaker och skor överaltt känns det som..

Lillkillen har kommit på hur man tar på sig skor och det är JÄTTEKUL! Sen vems skor det är spelar ingen roll.. får väl snart låsa in skorna nånstans *s*

Dagens bästa?

M: Kan vi inte unna oss något gott imorgon när räkningarna är betalda?
Jag: eller hur! Vad skulle det vara?
M: Maränswiss!
Jag: Då är kexchocklad bättre för det är billigare!
M: Kexchocklad med sprutgrädde då


mmm eller hur!


Marknader!


Nya tuffa skor till lillkillen och en ny husnyckel till mig inköptes på sjöbo marknad :o)


Babybåt till o ha i den stora poolen, lillkillen älskar den redan fast den inte har varit i vatten än, 30kr är precis lagom, jag tog den sista andra dagen i kivik :o)

Vår lilla hemlighet


Tony Maguire

Läste ut denna bok förra veckan, en sann berättelse om Antoinette som blir våldtagen av sin far från det att hon är 6 år gammal.  När sanningen kommer fram så är det hon som blir utstött av vänner och släkt.
Bra bok som jag gärna hade sträckläst om jag inte hade haft en liten att ta hand om..


 

bilden lånad härifrån

Hemma!


Våra biljetter

Nu är vi hemma från snigelfestivalen igen! Vi har vatt med om snigelbingo och snigelrace vilket jag vann, priset var snigelsafari med festivalgeneralen och hans biträde i augusti *s*
Åt sniglar med vitlökssmör, to.m lillkillen åt tre stycken och tyckte att det var jättegott men bäst var nog när lillkillen och biträdet delade på en stark korv varav följande epilog följde:

Biträdet: Om det bränner i röven inatt så vet du var det kommer ifrån.
Lillkillen: Usch ja

Fler bilder finns på facebook

Sniglar!


Är o besöker den årliga snigelfestivalen *s*

bildkälla

Vad härnäst?

Förra veckan gick pannan sönder :o/ Servicekillen sa att kompressorn hade totalhavererat och fläkten till utsuget lite här o var i huset har stått stilla "enormt länge" Han var här o fixade allt, tur att man bor i en förening som betalar för kalaset som kostade rent för många tusenlappar. Men nu kan man duscha i varmvatten! och utsuget funkar på toaletten vilken den inte har gjort sen vi flyttade hit för snart ett år sedan!

Nu har även diskmaskinen gått sönder, eller ja den diskar men med kallt vatten så det blir jue inte rent och tar man ett program med varmare vatten så är maskinen färdig på 4 timmar och 3kvart! Jo ni läste rätt nästan 5 timmar för o köra diskmaskinen! *suck* ska man ta hit en service kille, köpa en ny eller börja diska för hand igen?

regnar?


Nejdå det regnar inte alls här nu...

Nya rutiner?

Känns som jag har fått nya rutiner nu när sommaren har börjat på allvar. När lillkillen är på dagis på förmiddagen så sitter jag vid datorn/städar/äter frukost i lugn o ro m.m. När sen lillkillen kommit hem så är han så trött så han sover 2-3timmar och då ligger jag på luftmadrassen i poolen :o) När han sen somnat för natten så är det dax för kvällsdop o sen duschen. Efter det blir det datorn en stund och sen somnar jag i soffan framför något tråkigt program på tven *s*

Idag har jag fått sovmorgon! Det var välbehövt! Har knappt kommit upp ur sängen den senaste veckan när klockan ringt så trött jag varit. Men ivf så gick M upp med lillkillen idag strax efter 7 :o) Jag låg kvar o sov till strax innan 10 :o)
Idag ska vi till Bo Ohlsson och köpa en ny luftmadrass (har badat sönder den vi har nu) osse ska vi ha mer ph-minus till poolen..


Lillkillen med sin gudfar nu i veckan

Bada!


Just nu är det 26grader i poolen :o) Lär nog gå upp till 28 eller 29 idag :o) 
Det blir till att bada idag :o)