Mors dag

Passar på att låna systerns dator när hon inte är i närheten ;o)
Är nu hemma hos mamma för att fira mors dag. Hon har nyss kommit hem från England, hon hade köpt en kasmir halsduk till mig som är riktigt varm o go, den lär användas flitigt till vintern :o)

Var o hämtade min mors dag present till mig själv igår. Den var faktiskt färdig! KRYSS I TAKET! Men ivf så är det en bred silverring med min sons namn ingraverat på utsidan :o)

Nej, nu är nog snart maten färdig, kyckling i currysås :o)

tur i oturen?

Förra veckan var jag inne o spärrade mitt bankomatkort för internetköp. Fråga mig inte varför, tyckte väl att det var säkrast. Men ivf så var det någon som ringde mig 2grr från dolt nummer nu ikväll när jag var o jobbade. Jag svarade inte för orkade inte prata med nån jobbig telefonförsäljare. Nu ikväll frågade jag M om någon hade ringt o sökt mig o han svarar ja de ringde från din bank o frågade om jag nyligen hade varit utomlands.
Ringde nyss till deras kundtjänst som tydligen har nattöppet :o) Och jodå någon hade försökt sno pengar från mig! Tack vare att jag hade spärrat det för internetköp så hade de inte lyckats :o)
Nu är mitt kort spärrat och ett nytt på väg hem :o)

Tack till handelsbanken som upptäckte det!

Lördag

Var o fixade mina naglar i Hörby igår, blev jättefint o ännu finare blir det när mina nagelband har läkt. Vet inte hur många som gick upp så det började blöda. Både M o pågen har godkänt dem som ryggkillare ;o)

Idag kommer det hit 9pers som ska sitta o lana här, de första har redan kommit. Jag o pågen ska nog ner till ystad om han är bättre idag. Han hade feber igår stackare :o/ Skulle ha hämtat min mors dag present idag med men dom ringde igår o berättade att det tar ytterligare en vecka :o( Jag SKA ha ersättning! Har väntat i 3 veckor när det egentligen ska ta högst 10 dagar...

Söndagkväll

M tvingade iväg mig till affären för en stund sedan, jag passade på att köpa det nya polka från marabou som är riktigt gott fast jag inte alls gillar polkagrisar egentligen. Men ivf hade tänkt smaska på chokladet och titta på filmen på trean men M sitter o spelar Wii så det blev inte så mycket med det. Har jue inte trean på tven i sovrummet heller :o/


bildkälla


J-la skit!

Var o skulle hämta min mors dag present idag, expediten letade och letade tills hon hittade beställningen... De hade skrivit att den är klar den 20 alltså på torsdag! Men till mig sa de att den skulle vara färdig igår, blir så less! Nu måste jag vänta ytterligare en vecka :o/ Jaja, får se det positivt att det kommer att bli en bra vecka. Jag jobbar förmiddag, ska hämta mors dag presenten, bygga naglarna och på lördag blir nog osse en nice dag fast jag inte vet vad jag ska göra än..

Hade en bra dag ivf med mina vänner :o) Var en sväng inne på lindex o sen satt vi inne på espresso house i två timmar *s* Hittade en parfym inne på Åhléns som jag vill ha, den var litta dyr men tänkte att den finns säkert billigare på nätet men duktiga jag kommer inte ihåg vad den heter :o/

Nu ska jag fixa middag och ikväll blir det väl lite tv/internet/wii-spelande som vanligt.

Senaste dagarna

I onsdags efter jobbet körde vi in till nova. För några dagar sedan hittade jag ett presentkort på kappahl från 2008, så jag var jue tvungen att handla upp det! Hittade ett par gladiator sandaler som jag skulle kunna tänka mig att köpa, men egetligen hur skulle det se ut om jag kom med såna en dag? Inte riktigt min stil..

Igår var vi ute på lannet hela dagen, firade mammas födelsedag. Systern åkte med oss hem, vi satt mest o tittade på tv och spelade mario bros på wii innan hennes pojkvän kom o hämtade henne. Har föresten fått en inbjudan till hennes 20-års fest, helt sjukt att min LILLAsyster fyller 20. Hmm får nog sluta kalla henne för lillasyster och bara syster känns det som.

I förmiddags var jag o handlade på kvantum, nästan 1000kr fattigare fast ändå fick jag knappt nåt med mig hem känns det som. varför är mat så dyrt? Det ska jue ändå bara ätas upp? Men jaja, i eftermiddags var jag o lillkillen (kanske ska sluta kalla han osse för lillkillen, han är jue inte så liten längre..) varit ute o plockat upp en hel hink maskroser men ändå syns det inte :o/ Innan jag började med middagen så satt jag o K i soffan o planerade morgondagen :o)

Imorgon ska jag ner till Ystad o träffa en eller två vänner :o) Ska även hämta min mors dag present till mig själv som jag beställde förra veckan :o) K måste följa med eftersom M ska iväg, så har lovat K att leta upp nån lekplats efter att vi träffat mina vänner. För hur kul är det egentligen o dras med mamma o hennes vänner i några timmar i stan?

Har förresten bokat tid nu till att bygga mina naglar :o)


Nån som vill ha ett glas mjölk?
Vårt kylskåp april 2010


Skånes djurpark

Lillasystern ringde i förmiddags och frågade om jag ville följa med till skånes djurpark och det är väl klart. Har velat åka dit nu i några år utan att det blivit av. Lillkillen tyckte att det var jättekul att titta på djuren och det var inte många meter han åkte i vagnen *s* Han somnade gott i bilen på väg hem med en halväten kanelgiffel i handen :o)