Nu äntligen...

...börjar det hända grejer! Mejlet är skickat och nu återstår det bara att hålla tummarna!

Lördag

Har inte hänt rent för mycket idag, bytat sängkläder, storstädat sovrummet, handlat, dammsugit, fixade korvgryta till middag, klippte pågen och badade honom och nu installerar jag sims.

Jag vill ha sims 3 i födelsedagspresent, ja jag vet det är nån månad kvar...


Redan!

Idag har jag redan lärt mig två grejer!
1. Pågen vet när det är lördag och tjatar om godis
2. Tvättmaskinen piper högt om man glömt att sätta på vattnet


Torsdag

Upptäckte för en liten stund sen att vi inte har något smör hemma, jag avstår helst från att ha matmargarin eller inget alls på knäckemackan och därför ska jag snart köra till Pe-Ge´s fö att äta korv med mos till frukost. Sen är det dags att bege sig till jobbet, idag kommer vi att vara alla kärringar i samma grupp..


Måndag

Imorse gick jag upp o körde pågen till dagis, men där var stängt vilket jag helt hade missat. Så istället har vi tittat på musse och dammsugat..

Får väl snart gå och äta något innan jag ska iväg till jobbet..

Malmö

Var i Malmö igår och handlade en hel del. Jag köpte regnställ, gummistövlar, jacka, byxor (lilla bilden) och strumpor för knappt 600kr :o) Köpte även ny taklampa och en låda som han ska ha alla sina kritor o lera i.


Lördag

Idag var planen att jag skulle sova läänge o M skulle gå upp med pågen, men istället vaknade jag för en timme sedan och nu sitter jag här.

Igårkväll var vi ute i snoge och grillade o fiskade, det var lika trevligt som förra gången. Jag hade inte sovit nåt på eftermiddagen som jag tänkt (gick upp kl 5, så ja ibland är läge att sova middag *s*) Men sockerkicken av några grillade marshmallows fixade det :o)

Idag blir det nog en runda in till Malmö, regnställ och gummistövlar till pågen, mobilia och ikea är planerna..


bestämt mig

Nu har jag bestämt mig för att göra det som jag har gått o funderat på i några veckor,
hoppas bara att allt går som jag vill nu...


Sista dagen..

Imorgon är det dax att jobba igen..
Har fått en hel del gjort idag, rensat avloppen till handfatet och under badkaret så nu får vi förhoppningsvis inte vatten på halva golvet när vi duschar längre... Har även bakat, tvättat, diskat 2 gånger, plockat undan som vanligt m.m.

Blir snart sängen för min del, blivit ca 3 timmar mindre sömn än vanligt de senaste två nätterna och det märks!


Fredag

I förmiddags var jag och fick mina naglar fixade i Hörby, det blev lika fint som vanligt :o) Körde in om kvantum i Hörby för att se om de hade billig läsk, det hade de inte men däremot fick jag lite inspiration och en kaktus, minipalm och glasskål fick följa med hem. Var inne en sväng på Pema o fyndade hela fem grejer för 55kr!
Glömde dock att fota resultatet av min inspiration, det får komma en annan dag.

Nu ikväll har vi vatt i snogeholm o grillat med familjen, lillkillen hade sina nya gummistövlar på sig som vi fick hälla vattnen ur innan vi åkte hem *s*


Hmmm vem är den skyldiga?