Fullt upp

Hade fullt upp hela dagen igår, vi började morgonen med att lämna lillskiten och sen körde jag och tränade. Satt sen i några timmar och fixade med pappas present. När vi var på väg hem vid 15-tiden så var sjöbo dagarna i full gång så vi stannade och tittade på lite hästar inne i byn och gick o tittade när Drängarna upträdde. Väl hemma igen började vi ändra om och städa i datarummet. Helt plötsligt var klockan 18.30 och vi tände grillen. Efter maten åkte jag och lillskiten iväg o handlade godis..

Idag har jag redan hunnit med sovmorgon till 9.30 ungefär, dammsugit, startat en maskin tvätt och nu väntar jag på en som jag ska laga en nagel på..


Jag fick hjälp med att putsa fönsterna en dag


vad ska man välja?

Jag har i kanske 2år? velat sluta röka och börja träna, nu har jag varit rökfri i hela 3månader! WooHoo för mig!

Nu vill jag börja träna, men varför måste man välja? Styrka eller konditon? jo för att jag bor i denna skithålan.. Alternativet är att köra till veberöd, men då får jag en i mina ögon en onödig körkostnad och bensinen är inte billig.. .

Här i Sjöbo har jag att välja mellan kraftverket och fitness centret, finns för och nackdelar med båda men ingen av de två har det jag vill ha. Jag skulle vilja kunna komma och träna när jag vill, både kondition och styrka men samtidigt ha chans till t.ex spinning i grupp..

Var föresten o klippte mig igår, senast var i januari så det var på tiden. Nu är det ca 15cm kortare och med 2 turkosa fjädrar :o)


torsdag?

Mycket som hänt idag för en gångs skull, jag har vatt o sålt 2 av lillskitens leksaker,  köpt krokus lökar, pratat med en arbetsgivare som jag ska träffa imorgon :o) Bråkat med en vän och dealat lite med en annan.

Nu ska dammsugaren fram, pågen ska hämtas på dagis och sen ska vi ut o sätta krokus lökar :o) Ikväll blir det flygande jakob till middag innan jag ska ut o gå, måste inviga mina nya skor.

Var o köpte woody igår, underbart o se sitt barn bli så glad :o)