Pågadryll!

Jag var i köket och lade kotletter i marinad som ska grillas ikväll och lillkillen var i vardagsrummet. Vad tror ni att han har gjort? Nästan länsat en kruka på all jord! Där var jord överallt! I halva soffan, fönsterkarmen, golvet och lillillen själv var täckt av jord från huvudet ända ner på strumporna :o/

Ja, vi har blåa filtar i soffan för tillfället..





mycket jord kvar i krukan?

torsdag?

Trött och uttråkad! Ska gå o lägga mig nu tänkte jag, såg att en film börjar på tvåan snart, den är säkert jättebra att somna in till ;o)


Musse


Aj!

Idag har jag för första gången fått näsblod pg.a nån annan. K knockade mig o fy vad det gjorde ont! Eller nej, nu ljuger jag, det var inte första gången. Krockade med en klasskamrat på gymnastiken i lågstadiet och då blödde det o inte lite heller! Läraren fick torka blodfläckar på golvet från "olycksplatsen" ända ut till toaletten *s*


Tisdag

9.45 Fick ett sms av en kompis i ystad som ville ses idag
10.30 körde hemifrån
11.00-12.40 drack kaffe och snackade skit
12.40-14.55 Gick från källesjö till edvinshemskolan för hämta hennes son, sen till backaskolan för att hämta en annan o sen tillbaka till källesjö, PUST! Skönt att komma ut o gå men backa-leden är inte allt för rolig :o/ 
14.55-17.50 Åt mackor, var nere på lekplatsen o puttade på barn som ville gunga hela tiden, drack kaffe o snackade ytterligare lite skit
17.50 gick till McDonalds, K snodde pommes från en annan A *s*
18.40 bestämde oss för att gå tbx innan regnet kom, dock så började det både regna o åska när vi kom utanför dörrarna..
19.00 tillbaka i källesjö, jag packade in k och vagnen bilen. stod o pratade med o A o C medan K satt o sov i bilen
19.55 hemma igen :o)

Det hade vatt kul o ha en stegräknare, det blev en hel del...


Fint besök

Hade nyss fint besök i trädgården, en igelkott som låg o solade i trädgårdslandet, han/hon gillade dock inte att jag fotograferade o sprang iväg...





Huvudvärk

Huvudvärk så ska gå o lägga mig nu när allt smink är borta...


Senaste dagarna

Onsdag: Skulle ner till Ystad på kvällen för o träffa 2 kompisar, 5min innan jag skulle köra kom svärmor (tur var väl det) och när jag gick ut till bilen så kom M :o) Jag körde ner o hämtade först upp C och sen A. Ut till skogshyddan o beställde pizza. Det tog tid innan vi fick dom men gott var det! :o) När våra pizzor var uppätna spelade vi minigolf, jag kom sist men det var kul ändå :o) Osse åt vi glass, det är ett måste när man är ute vid jakten! Jag åt mjukglass med vit chockladsås, smakade precis som magnum vit.. C var trött o ville hem så körde henne hem och jag följde med A hem o satt o snackade skit med hennes mamma o bror. Jag var hemma vid 00-tiden. Då var svärmor fortfarande kvar o J så det blev lite skitsnack med dom med..

Torsdag: Gjorde inte rent för mycket på förmiddagen, satt vid datorn och åt lite rabarbepaj som de hade smällt ihop kvällen innan. Vid lunch tid körde vi mot ingelsta kalkon och åt för att fira morfars 75-års dag. Det var riktigt gott och mäktigt! K fick en egen portion med 3 gigantiska köttbullar. Systern o jag åkte linbana eller vad det heter efter några om o men *s* På vägen mot Ystad stannade vi på kvantum i tomelilla o köpte dassapapper (nu vågar man gåpå toa igen här hemma) I kolonin hade mormor gjort två stycken tårtor *mums* K gjorde nr 2 och mormor fick ett skrattanfall efter att jag bytat på honom, jag tyckte dock inte att det var lika kul... Körde så vi var hemma vid 18-tiden.. Vi satte upp lampor i sovrummet! ÄNTLIGEN! Nu är det bara taklampan och lackhyllan som ska upp.. På kvällen tittade jag på dirty dancing 2 och satt här när det var reklam.

Fredag: K sover fortfarande så fattar inte vad jag gör uppe egentligen, har ingen aning om vad jag ska göra idag, tvätta? Vill upp till Landskrona imorgon men har inte råd med bensinen :o/
Bilder från torsdags:

       


K äter citron på ingelsta *asg*

Blixtnedslag


Nejdå, det har inte alls åskat idag ;o)

Just nu


Lillkillen sover gott...



...jag sitter vid datorn..


...tvättmaskinen är igång..



...Berit och Märta myser i sin nystädade bur

Tisdag

Bara för att jag tänkte gå ut o lägga mig på gräsmattan så gick solen i moln! Jaja, den kommer väl fram igen.

Var i Malmö med mamma igår. Var inne på burlöv center o åt på wok kitchen *mums* Det blev även en sväng till ikea :o)


Päronträdet blommar efter klippningen

Måndag

Hade tänkt att jag skulle sova till minst 9 idag eftersom lillkillen sover hos sin mormor. När tror ni att jag vaknade? 7,58.. *suck* Jajja, inte mycket o göra åt det. Nu ska jag borsta tänderna o sen köra iväg till mamma. Blir en vända till Malmö idag :o)

Säng säng säng *sjunger*

De senaste veckorna har jag somnat på soffan varje kväll! Men inte igår, var inte ett dugg trött men 1.30 tvingade jag mig själv till att sova (hur man nu gör det). Lillkillen vaknade tyvärr tidigt imorse 7.20, så det var bara till o gå upp, när jag lade honom igen så kunde jag själv inte somna om *suck* Jag känner mig som en zoombie!

Fredag

Det blev stekt kycklingfilé, ris och bearnaisesås till middag, riktigt gott :o)

Det var samling för M's lag här innan ikväll, jag o en av killarna körde lite colin mcray på xboxen, jag lyckades faktiskt vinna en runda! WooHoo! En annan bana kom jag i mål 15 hundradelar efter honom :o/ Det var kul :o)
De körde för en timme sen ungefär och jag har roat mig med lillillens läggrutiner osse har jag läst igenom systerns o hennes kompis projektrapport..

Nu funderar jag på om jag ska se nån film men vet inte vilken. Är inget bra på tv ikväll men vi har en hel del filmer o välja mellan... Ska nog ta foto på vår filmsamling en dag, den är inte så liten...

Har VH1 igång inne i stora rummet, de spelar bra musik för en gång skull, gamla godingar från 90-talet. Vad kommer dom att kalla musiken från detta årtiondet sen? 00-talet?


Förra veckan

Man tackar :o)

Tack för hjälpen hjärten o mamma, det blev hur bra som helst!

Var o handlade i förmiddags, som ni kanske vet så gräver dom upp parkeringen på kvantum, jag räknade till hela 7 pensionärer/äldre män som antingen satt på elskåpen eller lutande sig mot sina cyklar och tittade på alla dumpers o grävare eller vad det heter. Har dom inget bättre för sig?

Jag borde dammsuga och diska men ska ut o lägga mig på gräsmattan en stund nu medan K sover...
Ikväll/sen eftermiddag ska M iväg o  spela i mörker så jag lär vara ensam hela dan.... Tur att man har lillkillen :o)

Sån osis!

Var varmt o inte ett enda moln på himlen när jag körde från Lövestad men i Sjöbo var det rent gråmulet o såg ut att bli regn vilken sekund som helst. Så istället för att sola skrev jag en jobbansökan. Blev rätt så nöjd faktiskt men får se vad hjärten säger när han läst igenom det. Nä tänk om man skulle gå o starta en maskin tvätt och vika lite tvätt.. usch tradit!


Veckans pyssel på babycafét

Go'morrn

Ska göra oss färdiga sen ska vi ut till babycafét, är det lika fint väder när vi kommer hem så ska jag ut o lägga mig på gräsmattan :o)

Denna dagen har jag sett fram emot länge :o)

Grattis på födelsedagen mamma!


Maj 2008

Helgen

Fredag: Högen med grenar i trädgården försvann äntligen! Jag dammsög o tvättade golven. Svärmor ringde o ville bjuda på grillat här hemma hos oss. Det är alltid välkommet! :o) Var o hämtade ett paket från partylite med massor med gratisgrejer :o) det tycker vi om :o)

Lördag: Änsålänge så har jag kört två maskiner tvätt, vikt tvätt, rensat lie ogräs på framsidan (det blev rätt så mycket) diskat m.m. När K har vaknat så ska vi ut på baksidan och plocka maskroser hade jag tänkt. Ikväll blir det lasagne till middag och kanske en tur ner till Ystad o cruisingen :o)  ikväll/inatt ska M träna i mörker så jag o K kommer att vara ensamma. Har lust för att äta ben o jerry glass o titta film.

Söndag: Inga planer änsålänge..

Lördag

Killarna i huset sover så gott och jag ska ut o rensa ogräs


Ystad

Here we come :o)

Onsdag

Skulle till babycafét idag hade jag tänkt men vi vaknade redan när det hade börjat, eftersom det tar en stund att bli klar o sen en stund att köra dit så struntade vi i det. Har nu missat det tre gånger i rad..

Regnet öser ner idag med o det blåser halv storm så det är en perfekt innedag :o)


Dagen idag

Har inte gjort rent för mycket idag! Har bara latat mig känns det som, spelat rollercoaster, tittat på tv, busat med K (han skallade mig mitt på näsan AJJJ!!) diskat, kört en maskin tvätt, druckit kaffe m.m. Var en sväng på boan med M, som dom har byggt om där! Det lilla vi hann se så verkade det bra. Hittade ingen maskrosupptagare som jag var på jakt efter :o/

Nu blir det mer rollercoaster innan Big Brother börjar...


Får det lov att vara en läsk, hamburgare eller krokodilballong?




Kolla in alla spyor på trappan, är jag duktig på att bygga berg o dalbanor eller vad? ;o)

Fullt upp?

Jämför man med systeryster så har jag verkligen inte mycket inplanerat men för mig är det en hel del..

I Maj har jag bl.a inplanerat: partylitemöte, babycafé, byta däck på euromaster, lunch hos mormor, fixa studentpresenter, få undan grenhögen i trädgården, A kommer hem :o), fira mammsen som fyller år, me&i-träff?, äta på ingelsta kalkon o fira morfars 75-års dag, Landskrona?, fotas med systern o en till

I Juni börjar jag inskola lillkillen på dagis, ska börja jobba igen efter vatt mammaledig i 1½år? arbetsbefriad? 2 studenter att fira..

Tisdag

Regnet öser ner o här sitter jag o har ingen aning om vad jag ska hitta på idag..

SKa gå o duscha nu ivf. Ska ha kassler till middag ikväll, men vet inte vad jag ska göra med den..


Fixa mat till mig!

Nu tycker jag att M kan laga middag till mig ikväll för det är jag värd efter vad jag gjort nu i eftermiddag! Tänkte att jag skulle städa badrummet o rensa avloppet under badkaret. När jag fick av fronten till badkaret så fick jag en mindre trevlig syn! Fy faen! De som bodde här innan städade inte där innan de flyttade! Jag hittade nämligen 2 st rakhyvlar, den sorten använder ingen av oss. Tror inte att nån annan har tappat in den heller för så som den såg ut så har den legat där ett bra tag! Tack gode gud för grönsåpa och disksvampar!

Nu dröjer det ett tag till det behövs nästa gång (tack o lov)

Lördag

Ska snart ner till Ystad till ett par kompisar för o grilla, ska bli riktigt gott. Jag o K är färdiga o M står i duschen.

Mamma ring mig imorgon! Jag lär antagligen glömma det..

Bakom stängda dörrar



Orkar inte skriva nåt om den men tycker det är helt ofattbart att
det finns barn som råkar ut för sånt här i Sverige...

Bilden är från bokus

Drömmer?

Jag gick aldrig o lade mig igen, istället så spelade jag rollercoaster, kulkul :o) K o M sover fortfarande så här är såå tyst o lugnt i huset :o)

Det är så mycket som jag skulle vilja ha just nu, en sån dära grej som gör det lättare att få upp maskroser, en korg/balja till ogräs så man slipper ha plastpåsar som jag använder för tillfället, en soptunna för trädgårdsavfall, solsäng, tvättvinda, tvättklämmor, en grej från Bo Ohlsson som kostar 329kr.. kommer inte på mer för tillfället men det är säkert mer.

1maj

Trodde att jag skulle få sovmorgon idag men oj så fel jag hade! Var ute hos svärmor igår o grllade korv. De brukar ha ett litet bål med eftersom det är eldningsförbud och att det blåste så mycket som det gjorde så blev det inget.

K busade hela kvällen med sin kusin tills det att vi åkte hem strax innan 23. Ändå  så vaknade han innan 8 imorse... så det var bara till o gå upp. Han ville dock bara ha välling o sen gå o lägga sig igen, funderar ¨på om jag ska gå o lägga mig jag med..

Idag hade jag tänkt gå ut o rensa ogräs och så sallad o morötter :o)