Torsdag

Regnet öser ner som det har gjort hela dagen :o/ Har även åskat, gillar inte åska men tycker ändå att det är mysigt..

Jag har nyss rensat mitt skrivbord, det behövdes! Jisses, vad man samlar på sig papper och skit!
När lillskiten har vaknat blir det en sväng till boan. Vi behöver en cykelpump, gummistövlar till både mig o pågen osse ska jag titta på en annan grej, vill ha sånna men är ändå osäker och det är inte lönt att fråga M vad han tycker för det vet jag redan utan att behöva fråga honom.

Just nu


Vad gör man när man inte vill sova i sin egen säng och inte får sova i mammas?

Man lägger sig på golvet mellan rummen istället...


imorgon

blir det en sväng till Malmö, ska se om jag hittar lite nya kläder osse blir det kanske en sväng till ikea.

Lördag

Vatt en riktigt najs dag :o) I förmiddags satt jag o pågen i soffan och halvsov tills telefonen ringde. 1 timme senare var kattens förra ägare här på besök, de blev glada när de såg hur bra Trix trivs här :o) Under eftermiddagen satt jag o M och spelade mario bros på wii, det var ännu roligare med 2players :o) Pågen satt i soffan och åt lördagsgodis och tittade på när vi fjantade oss. När hungern tog över så blev det en sväng till pizzerian. Nu ikväll har jag lagt in foto från både mobilen och kameran, kalkat av kaffekokaren, ätit en macka med makrill (nej, jag åt ingen pizza tidigare, det blev kycklingsallad) och dammsugat upp chips i halva vardagsrummet efter en viss liten gangster..


 gammal bild från mobilen


Onsdag

Har så mycket som jag borde göra, köra x antal maskiner tvätt, röja i köket, damma, dammsuga, tvätta golven, lägga in alla de fina fotona som jag tog igår  m.m. Men nu skiter jag i det och ska iväg till posten istället och hämta min mobil, handla och sen hem o rensa ogräs i trädgårdslandet..

Första dagen

Då var den första semesterdagen avklarad, körde hemifrån vid 8 för att köra till hörby för att få mina naglar fixade. När det var färdigt blev det en sväng in om sjöbo järn och jysk bl.a Jag var hemma igen 12.30 ungefär. Åt nån macka med pågen innan han skulle vila middag. Satt sen o somnade vid datorn *s* Till middag blev spagetti, strax innan 19 körde vi till kiviks marknad :o) beställde en ny mobil, xperia10 eller vad den heter. M köpte tre lådor gräddbullar och bara för det så köpte jag 5påsar snacks ;o)

Vi har nästan precis kommit hem, ska snart gå o lägga mig. Imorgon bär det först ut till mamma o sen ska vi vidare till min kusin och pågens nästkusin :o)  Ska bli kul o se den lilla tösen.


Underbart :o)

Vi har haft en riktig härlig helg med massa sol och bad :o)

i fredags slutade jag tidigt, blev bad o sol i trädgården hela eftermiddagen tills vi gick in och åt plättar :o)

lördags var vi nere i Ystad med en kompis, blev en snabbvisit på stranden, glass på bäckahästen, en ny tröja och ett grönt nagellack fick följa med hem. Åt middag i skurup och det blev glass till efterrätt. Vi var hemma igen vid 9 på kvällen, tömde pågens pool och torkade av fyllde igen med fräscht vatten

igår söndag var här är en hel del som solade och badade, tonfisksallad till middag :o) På kvällen tittade vi på eurotrip tillsammans med en kompis :o)

Snart är det dax att bege sig till jobbet för att bada i svett igen :o/ Ska se om jag hittar en gammal termometer som jag kan ta med mig, men vill jag verkligen veta hur varmt det är inne på jobbet?!? Kanske inte..