23 december

Haft en hektisk dag men den har gått väldigt fort! Började imorse/inatt vid 6-tiden då M kom o väckte mig, han ville ha hjälp med o sanera lillkillen o hans säng. Han hade spytt ner sig! :o/ M stod utanför lillkillens rum o jag bara varför går du inte o tar upp honom? Jag förstod varför när jag gått några steg in i rummet, jag klöktes av doften och gick ut igen. (Inte ofta jag klöks men fy faen!) M gick o hämtade sina öronproppar som han sätter i näsan vid såna tillfällen och hämtade pågen o satte honom i badkaret där jag fick duscha av honom medan M bytade i sängen med vidöppet fönster... När vi var klara och pågen sov gått igen gick vi ut o rökte, Trix följde med ut o fick syn på en hare som hade villat sig in i kvartet. Trix är som sagt vit och smälte bra in i snön, han smög på haren och hoppade fram o började jaga honom. Som vi grinade! Såg så kul ut, på 2sek var Trix 1,5 meter ifrån haren och sen helt plötsligt var det 20meter o Trix gav upp och gick tillbaka till oss :o)
En stund efter att vi gått o lagt oss, hörde jag ett konstigt ljud från pågens rum o sen blev han ledsen med en gång. Jaha, då var det dax igen. Vi kom i säng 7.35...

Fick sova till 10.30 efter det :o) Enda jag hade i tankarna var om vi var tvunga att spendera dagen eller julafton på akuten och om man skulle våga ge honom välling. Han ville ha välling som han fick behålla :o) Fram tills vid 12 tiden satt vi i soffan o tittade på barnprogram o mös :o) Efter det så bredde jag mackor, hällde upp kaffe o juice, tog fram paket och tände ett ljus på en bricka som vi bar in till M o sjöng "vi gratulerar" Trodde aldrig att han skulle vakna och var beredd på att sätta brickan på golvet och gå igen men han vaknade :o)

Eftermiddagen bestod av städning av toaletterna, tvätt av lakan o pyjamasar, panikhandling, filtbyte i soffan och springa runt o tända ljus innan de första gästerna kom. De 2 sista är fortfarande kvar o spelar rock band.

Nu ska jag gå o lägga mig eller ja först ska jag dricka upp min cider, snacka litta skit med dom som är kvar, släcka julgranslamporna, blåsa ljusen som fortfarande brinner, ge marsvinen o kaninen mat o vatten, slå in 2 julklappar (bl.a lillkillens morgonpresent, han har fått ärva min julstrumpa. Antar att jag inte är snäll längre eftersom jag inte fått nått paket i den sen jag flyttade hemifrån)

Men det blir nog bra, kommer väl i säng om 1½h eller nåt... Natti natti

Tisdag!


Minns ni föräldern på dagis som är döv som jag hälsat på flera gånger? Men ivf vi har följt varandra idag känns det som. Först imorse på dagis när han börjde teckna till mig o jag fattade inte ett skit! Nästa gång hälsade vi på Öb nere i Ystad och sen sprang vi på varandra inne på willys, jag tror att han tecknade nåt i stil med att där var mycket folk, men det är bara en gissning. Jag nickade bara till svar *s* Möter han väl på dagis igen när lillkillen ska hem.

Är knappt nån snö kvar på vägarna, så nu kan jag inte sladda i kurvorna längre :o/ Men jag kanske har tur för det har nyligen börjat snöa igen :o)

Mer post!


Även dessa fina julkort låg i brevlådan, utan avsändare. Jag gissar på att det är nn av grannarnas barn som har vatt lite kreativa :o)


De har kommit!

Blev uppringd av mix megapol när jag fyllde år, jag vann 10 st kalasvinsten lotter som ntligen har kommit med posten :o)

Nu återstår det o se om där är vinst *håller tummarna*


ytterligare ett år..

Då har ytterligare ett år gått o man har blitt äldre. Rätt så kul hur man förändras. När jag var mindre så räknade jag dagarna tills min födelsedag och hade önskelistan uppe på anslagstavlan i köket långt före pappa som fyller år i oktober och nu är det bara, vadå fira min födelsedag, varför det? Paket? vad ska det vara bra för?
Men ivf så de som ville komma o fira min dag fick komma om de ville, var mitt i veckan så inte så många som kunde komma men fick destu fler telefonsamtal :o)

Idag har lillkillen vatt på dagis och ville som vanligt inte hem när jag kom för att hämta honom. Efter dagis så körde vi ut till en kompis o hennes dotter. Barnen lekte och vi drack kaffe o åt pepparkakor :o) Avslutade med ett besök på Pe-Ge's, gott i gott gott :o)


December 2008


December 2009