Dagens planer

När M kommer hem från jobbet om en timme ungefär ska jag bege mig till granngården för att köpa mat o hö till marsvinen o kaninen, ska nog även köpa fröer till sallad o morötter med. Får se vad det blir. Efter det ska jag ut till mammsen o hämta en sån dära grövre sax av nåt slag (vet inte vad det heter) för att klippa fruktträden. De är stora o yviga! Gissar på att de inte har blivit klippta på flera år...

Igår på barnloppisen hittade jag mycket för 210kr! Termosjacka+byxor som passar till hösten/vintern, gummistövlar, några jättefina tröjor, camobyxor *s* och gympaskor... Allt är jättefint :o)


Tittut!! Foto från förra veckan..

Sjukstuga?

K har fått vattenkopper så vi har hållt oss inne nu i några dagar... Han mår bättre idag så jag hade tänkt passa på o gå ut en runda men nu blåser det svinkallt så tror att vi stannar inne. Senare i eftermiddag ska jag iväg på barnloppis i Degeberga, hoppas på att jag hittar gummistövlar o regnställ som han kan ha på dagis, det börjare jue närma sig nu..

Nån som vet vad man ska göra om ett paket fastnat på posten? Det har varit på samma ställe i flera dagar nu o inget händer...

Rekord! :o)

Slog nyss mitt gamla rekord på bubble shooter :o)
Vill ha!

Var i Ystad i torsdags o träffade J :o) Vi var o fikade o snackade skit, hämtade 1 års fotona på K som blev hur bra som helst :o) Det finns fyra st till o köpa ut men det har jag inte råd med just nu :o/ Köpte även en ny mössa till K då den förra är för liten.. På kvällen kom syster yster hit en sväng :o)

Jag vill köra till Bo Ohlsson idag o köpa en grej som jag trånat efter ett tag men har inte råd.. men borde nästan göra det, när unnade jag mig själv något senast som kostade över 50kr? Antagligen innan jag gick på min mammaledighet för mer än ett år sedan..

Ser fram emot måndag när vi ska ses igen :o)

Enligt planerna?

Idag hade jag tänkt att gå ner till konsum med K, på hem vägen tänkte jag stanna på en lekplats så lilleman skulle bli trött o jag få lite lugn o ro när vi kom hem igen. Men så blev det inte, har blåst halv storm idag så det fick bli bilen ner till konsum istället.. Och såklart så glömde jag köpa nytt spån så det luktar fortfarande illa i köket :o/

Imorgon blir det babycafé om vi inte försover oss som vi gjorde förra veckan *s*

Det var jue bara spånen!

I lördagseftermiddag tyckte vi att det luktade lite konstigt i köket men tänkte inte mer på det.. när våra gäster kom på kvällen så noterade några av dem aromen i vårt kök. På söndagen var det ännu värre, jag var inte ute i köket för det luktade nåt fruktansvärt o M var inte hemma så jag kunde inte skicka in honom för att undersöka det... Idag har vi dragit ut diskmaskinen (trodde att kanske vattenslangen kommit i kläm förra veckan o det nu var fullt med mögel där bakom), kollat nogrannt under vasken, tryckt ner våra näsor i blommorna m.m. Nu ikväll kom jag på att K spillde mjölk på ena stolsdynan nu i veckan.. Så dom tryckte vi osse ner näsan i o stoppade in i tvättmaskinen o hade fönsterna öppna ett tag.. MEN INGET FUNKADE! DET LUKTAR FORTFARANDE! När jag badade K så kom M in i badrummet med spånpaketet som han använde när han städade till kaninen i lördags. Där var det! Men fy faen vad det luktar! Imorgon ska jag ringa kundtjänst o klaga! Man kan jue alltid hoppas på att vi får kompensation för vårt mögelluktande kök.. imorgon ska jag iväg o köpa ny spån o städa kaninburen med en gång!Vi var föresten 6st som spelade poker här i lördags, jag kom tvåa :o) Jag är lite stolt över mig själv faktiskt :o)
Jag vann 50 kr :o) Eftersom M betalade min insats på 30kr så, tack tack :o)

Klappar mig själv på axeln

Nu har K sovit i sitt rum två nätter, änså länge går det jättebra! Tror nästan att jag har tagit det hårdare än vad han har *s*

Tycker att jag har vatt jätteduktig de senaste dagarna! Har satt upp taklampa o vägglampor på K's rum, städat o donat i hela huset m.m. o idag har jag faktiskt putsat fönsterna! Första gången sen vi flyttade hit i augusti så det behövdes och vet ni vad? Nu kan man faktiskt se ut! ;o)

*klappar mig själv på axeln o säger dutti tös*

Vad har hänt?Alla foton, videoklipp, ringsignaler o spel har försvunnit från min mobil!
Det enda som är kvar är telefonboken och sms:en..
Har ingen aning om vad som har hänt.. :o(

bowling!

Vi hade riktigt kul i lördags :o) Var nere hos en kompis i Ystad. Tjejerna var o bowlade och killarna var hemma o spelade poker och passade barnen. Vi bowlade en timme o åt sedan, 180kr! Var inte alls dyrt! Jag vann bowlingen, woohoo, första gången jag vinner i bowling :o) Vi hade riktigt kul :o) När vi kom tbx så festade vi vidare med singstar, kul kul :o) fast jag inte över huvud taget gillar att sjunga.. K somnade vid 2-tiden! Vi körde hem vid 3.30 tiden? När vi kom hem så fick jag osse lov att dricka lite :o) Jag gick o lade mig 5.30. M o D tog sista groggen 7.30. Jisses! Fattar inte hur dom orkar! K sov till efter 10, på eftermiddagen sov han sen 4 timmar i sträck! Kanske inte så konstigt!

Jag har haft sån j-la träningsvärk sen bowlingen! Den har fortfarande inte gått över :o/ Kunde knappt resa mig upp i söndags så ont det gjorde. Det konstiga är att förra helgen var vi iväg o bowlade i 2 timmar o då fick jag inte träningsvärk!

Jaja, så kan det gå. Nu ska jag fortsätta rota på K's rum, när han vaknar måste vi iväg o handla.. har varken mjölk, smör eller bröd hemma :o/


Tack Thony!

Sånt bry jag har haft med vår diskmaskin! Körde ett program igår o sen gick luckan inte o öppna :o/ Ingenting funkade. Ringde till husqvarnas service telefon o gjorde det dom sa till mig att göra men det funkade inte... Husqvarna ville skicka ut en tekniker på onsdag!!?! som skulle ha 800kr för en halvtimme! jisses, det har vi verkligen inte råd till! Men vi måste jue ha ut sakerna från diskmaskinen, alla tallrikar, glas, bestick o k's nappflaskor! Men vf så bokade jag deras tekniker. Men letade snabbt upp ett annat företag här i sjöbo, Thonys Hushållsservice! De tog knappt 400 per timme! Lite skillnad! :o) Han har varit här nu på förmiddagen, det tog högst 15min från det att han kom hit tills det att han körde igen :o)  

Tack Thony :o)