oförskämd?

Alla föräldrar på dagis hälsar på varandra när vi går förbi varandra eller inne i kapprummet men där är en man som inte hälsar! Vi har samma tider så vi springer på varandra i stort sett varje dag, hans barn går dock på en annan avdelning så det är olika kapprum. Men ivf, jag vet inte hur många gånger jag har hälsat på honom men han hälsar aldrig tillbaka! Igår på föräldramötet förstod jag varför, han är DÖV! Snacka om att jag kände mig dum när jag förstod det! Nu vet jag ivf hur jag ska hälsa på honom nästa gång :o)

Just nu


Känns som om jag är populär ;oÞ


Torsdag


Idag har vi kelat med Trix..


...och vatt på lekplatsen o busat.


Ett under!

Vi har fortfarande ström! Men varför förstår jag egentligen inte, lamporna har blinkat hela kvällen.. Har ljus tända lite här o var just in case. Tack o lov så sitter parabolen på rätt vägg, så jag har kunnat kolla på både bonde söker fru och grey's :o)

det var dom pengarna det..

Var o handlade innan, bland annat snus till M. Men jag fick ingen snus med mig hem *suck*  Det var dom 44kr det ja..

Första


Någon ska va den första, så varför inte jag?

Aftonbladet


är inte glad!

AHH! Vad jag är arg, j-la försäkringskassa o a-kassa, bara klydd hela tiden och det blir jue inte bättre av att man går o väntar en hel vecka osse får man fel papper från dom! :o(

Lördag

Är nästan nysshemkommen från kvällens powerwalk, känns riktigt bra. Har vatt ute o gått nu i 3 veckor, om inget annat så märks det lite på kondisen :o)

Inatt har jag o lillkillen legat på soffan o sovit tillsammans :o) I eftermiddags hade vi besök av M's gamla kompis o hans familj, inte ofta man träffar dem så det var kul :o) När de hade åkt så spelade vi rockband o sen blev det kycklingklubbor till middag *mums* Matvraket (ni vet säker själva vem jag menar) åt en hel klubba + potatis och 1½ glas mjölk. Han kommer att äta oss ur huset när han är tonåring!

Nu ska jag gå o tappa upp ett bad o läsa en tidning o dricka en cider :o)

Föresten mamma, lillkillen började skratta när jag berättade att vovven på fotona ska heta ELSA ;oÞ


6 november

Idag har vi vatt förlovade i 5år! Jag har velat ha nya ringar de senaste 3åren men vi har inte fått tummarna ur röven o hela tiden sagt att vi ska ha fixat det till senast idag på 5-års dagen. Är det gjort? nej, vi har kvar samma gamla fula ringar fortfarande...

Idag är det även 13 år sedan jag bröt benet o låg o kved på sjukhuset. Usch 13 år sedan, nu lät jag gammal *s*

Natti natti

de första


Årets första julmust och den första yoghurt/hallon chokladet


Örk!

Hunden har fisit konstant hela kvällen o det luktar inte gott! Hon följer mig var jag än är o har inte hjärta att hindra henne att följa med.

Jaja, jag har överlevt än. Tur jag har en stor t-shirt man kan dra upp över näsan, eller föresten nån som har en tvättklämma att låna ut?


Den skyldiga!
Bilden är tagen i somras.


Tisdag

Borde ringa ett samtal, posta några brev, städa badrummet, komma på nåt som man kan ha till middag, städa till marsvinen, dammsuga, plocka leksaker men orka! Tror jag sitter här en stund till..

Kanske borde ladda batterierna till cameran med så man kan fota lite..