Onsdag

Jag är trött trots 3 muggar kaffe och vaknade med en underbar huvudvärk som inte vill släppa.. börjar bli förkyld :o/

Nu blir det snart leverpastejs macka med tomat och aromatkrydda till frukost innan det är dax att bege sig till jobbet. Ska föröka få M till att plocka undan här idag och hoppas på att han diskar efter sig så här är någorlunda fint imorgon förmiddag :o)


såja :o)

Man borde kanske skriva inlägg när man väntar på aviseringar, bara 5 min efter att jag lagt upp det senaste inlägget så kom mitt efterlängtade sms :o)
 Fick ytterligare ett roligt sms från systern när jag stod inne på banken, det var nåt i stil med "pliiing ditt paket har kommit och finns att hämta i sjöbo downtown pliiing"


Väntar..

Väntar på att en sms avisering ska komma, paketet är just nu förhoppningsvis någonstans mellan Malmö och Sjöbo. Det är bra att man kan spåra sina paket på postens hemsida :o) Jaja, har det inte kommit till 12 så ska jag iväg på lite andra ärenden innan jobbet.

Var o fick mina naglar fixade förra veckan, så här ser de ut just nu


Helgen!

Var på en födelsedagsfest i fredags, hade riktigt kul och träffade massa nytt folk :o) Jag var dock duktigt trött, vatt uppe sen 5 på morgonen och haft fullt upp hela dagen, och kom inte i säng förrän efter halv sex på lördagsmorgonen. Man kan väl säga såhär att jag sov hela lördagen tills mamma kom o lämnade pågen på kvällen..

igår fick jag ett ryck o städade kylen, så nu vågar man lägga mat där inne igen utan att riskeras att bli sjuk pg.a dålig hygien i kylen *s* Var o åt middag hos mormor o morfar, rotmos, glass mend varma hallon osse bjöd hon på tårta till kaffet.. Man går aldrig hungrig från mormor..

Idag har jag vatt o jagat batteri till napptermometern utan resultat, pågen är förkyld o har lite feber. Vi fick låna grannens örontermometer :o) Ska strax iväg o fortsätta jakten på batterier innan det är dax för jobb resten av dagen och kvällen :o/


WooHoo!

Mejlet förra veckan har gett resultat, jag kommer att få min utbildning betald :o)

Har nyss kommit hem från jobbet, har vatt o jobbat och köpt det sista till födelsedagspresenten, nu ska det bara slås in och nej jag har fortfarande inte fått tag på frigolit :o/


Söndag

Idag har det hänt en hel del :o) i förmiddags var systern och hennes pojkvän här en stund. Strax innan 12 körde jag o pågen till Lövestads marknad o fyndade vinterkängor, åkte karusell och åt langos. På hemvägen stannade vi hos ett par kompisar och drack kaffe :o) Innan vi kom hem så blev det en sväng in om affären.. Jag hann vara hemma i 5min och sen var jag plötsligt barnvakt till pågen och hans kusin. Blev middag rent för sent o pågen som inte sovit på hela dagen var riktigt gnällig :o/ Han somnade med en gång när jag lagt honom trots det var innan "normal" läggdax..

Nu blir det sängen även för mig, klockan ringer 5 imorgon :o/ Funderar på om jag ska börja läsa nya numret av mama, en bok eller titta på nåt tråkigt tvprogram..

Ser fram emot veckan som kommer, middag hos mamma, får förhoppningsvis 2 positiva papper från jobbet, födelsedagsfest, middag hos mormor och långledig i helgen :o)