Traktorn


Glömde fotot på den STÖRSTA paketen, traktorn som är nästan 2meter lång


Måndag

Har inte kunnat logga in på hur länge som helst! Idag har jag strykt gardinerna o hängt upp dem i köket (kryss i taket) Jag och M sprang runt o letade efter omtagen eller vad det heter tills jag kom på att vi har inga till dom gardinerna *s* Jajja, det får duga ialf.

Lite av presenterna lillkillen fick när han fylde år, bättre sent än aldrig?

      

 

   

Bilderna är klickbara


Måndag

Har hållt på o städa halva dan känns det som, men nu är här rent o fint igen :o) Ska snart iväg o hämta lillkillen på dagis men ska först o kasta skit, hmm känns som jag får köra nu. Jag vill ut o fota i eftermiddag men sånt tradigt väder :o/

Middagstips?

Igår tänkte jag att vi skulle ha nåt riktigt gott till middag när jag var i affären. Det blidde kycklingfilé stekt i sweet chili sås med ris och en ny sås från knorr, mango! Det var riktigt gott, både M och lillkillen slevade i sig!


bild från Knorr's hemsida


Söndag

Usch vad jag är trött! Känner mig som en levande zoombie. Kunde inte somna igår så jag tittade på en film med Tuva Novotny som gick på tvåan, riktigt bra var den :o) Men ivf så somnade jag inte förrän närmare 2.30 och sen ringde klockan första gången 6.15, jag gick upp 10min senare och har vatt uppe sen dess.

Halva förmiddagen satt jag o spelade colin mcrae på xboxen och slog ytterligre några rekord :o) lillkillen har sovit i 2h nu och jag har legat på soffan o försökt sova utan resultat, suck :o/ Jaja, ska snart väcka lillkillen och bada honom och försöka komma på nåt som vi kan ha till middag idag.

Ikväll blir det sängen tidigt!

Lördag

I brist på annat så var jag o såg Darin när han uppträde på bilbengtsson idag..

Helt ok zoom på kameran med tanke på hur långt bak jag stod..

 


Rip





Märta
2003-2010



Imorgon

Om det är bra väder imorgonbitti när jag lämnat pågen på dagis så SKA jag tvätta bilen.

Hmm borde ta före o efter bilder. Bilen är ren (om man jämför med nu) på de bilderna som ligger längre ner..

RIP


Berit 2005-2010


tog bara tre timmar!

Var o handlade imorse, köpte ciggaretter men glömde såklart att hämta ut dem! Måste dit igen, hoppas koden fortfarande är sparad så jag får ut det..

Ända sen jag kom hem har jag suttit här, har registrerat mig ett x antal bemmaning sidor och sökt nåna jobb. Det är bara att hålla tummarna. Jag fick 11 A4 sidor med länkar till olika jobbsajter så jag vet vad jag ska göra när jag har tid över...

Nu ska jag snart iväg o hämta lillkillen, men innan dess blir det några knäckemackor kom på att jag inte ätit nåt än. I eftermiddag blir det väl det vanliga, plocka undan leksaker, diska och fixa middag..

Vill köpa ny camera, men vet inte om jag ska vänta eller börja leta efter nån billig. Får se hur jag gör.



Onsdag

M gick upp imorse med lillkillen så jag fick sovmorgon :o) Har vatt rent slut på sistone men fattar inte varför. Men ivf så vaknade jag med huvudvärk som inte släppt än, är det så kroppen tackar en för att jag sov i 9 timmar?

Nu blir det en panodil och ryggläge i soffan..

Lördag

Har hänt en hel del nu i veckan men inget som jag orkar skriva om.
var o åt sushi på Hai igår med mamma, det var ingen höjdare! Jag trodde att jag skulle tycka om det men nej! Tur att de hade dagens lunch med :o) Så det blidde jättegod kycklingspett med sockerärter och bönor. Blev även en tur till ikea, köpte en massa doftljus, är inte där så ofta så passade på att köpa hem ett litet lager *s*
Till kaffet blev det marängtårta :o) Lillkillen ska få en handstöpt trea till nästa år, eller hur?

Jaja, nu ska jag snart iväg. Får se hur jag gör i eftermiddag men det blir nog bra vilket som.