Senil?

Har glömt att lägga in bilderna från vår trädgård, för nån vecka sedan var vi mycket ute o fixade och det behövdes! Vi har klippt ner alla 4 fruktträden, lagt nåna plattor, hittat 30st kullerstenar nergrävda, rensat ogräs, grävt upp en buske, målat spaljén, gjort 2 nya rabatter, rensat skit mellan plattorna, tvättat plattorna med högtryckstvätt m.m. Här kommer lite bilder!

   
Efter klippning                      Liten hög med grenar?

      
Före                                       Under arbete                      Efter

Bilderna är klickbara

Onsdag

Tänkte att jag skulle passa på o gå ut o lägga mig på gräsmattan o sola lite o fortsätta läsa "bakom stängda dörrar" som jag fått låna. När K vaknar så ska vi äta nåna mackor. Svärmor kommer hit efter jobbet, när hon har åkt ska jag o K gå ner till byn o hämta min bil och handla, måste såklart stanna på en lekplats med :o)


bilden är lånad härifrån



 


WooHoo!

Sist jag blev så glad av ett telefonsamal var nog februari 2006 när jag fick reda på att jag hade fått jobb, men nu var det dags igen :o) MIN BIL ÄR FÄRDIG och det blev inte så jättedyrt :o) WooHoo :o) Nu ska bara sommardäcken på med...


Tisdag

Igår gjorde jag nåt som jag inte gjort flera år, nämligen cyklade! Det blev hela två vändor ner till byn ;o) Ärligt talas minns jag inte när jag cyklade senast.. vet att jag cyklade till jobbet en sommar, 2006? Osse har jag jue givetvis gått på spinning med sen dess men det räknas inte...

Jag har badat K nu på förmiddagen, han kom på hur man sätter på vattnet så det slutade med att mer än halva badkaret var vattenfullt *s* Han ligger o sover nu så jag har passat på o putsa fönsterna på utsidan, nu är det bara insidan kvar *suck*

I eftermiddag blir det nog en tur till lekplatsen, lagom "kallt" idag :o)

Äntligen!

WooHoo! Det var på tiden! Ring igen! Du har numret ;o)

Helgen

Lördag: Halvsov när jag fick ett sms av E som undrade om jag ville följa med till skåneplantor, och det ville jag såklart! Så det var bara till o gå upp. Vi var i Staffanstorp strax efter 10. Jag köpte en klätterväxt som vi ska ha på framsidan, just nu står den o klättrar upp för persiensnöret *s* i köksfönstret. Köpte även en ampel med rent för kort kedja :o/ och en ampellilja till lillkillens rum. När vi var klara där så körde vi till alnarp o gick en sväng i parken. Såna träd det finns där! Jättemysigt :o) Jag var hemma igen strax innan 13. Åt en macka tillsammans med K och lade mig sen på soffan o somnade! K väckte mig genom att slå höran på en duplokloss mitt i pannan på mig, AJ!
Vi gick ner till Pe-Ge´s o åt mjukglass *mums* Gick en sväng genom tivolit o jag köpte en  sockervadd :o)
På hemvägen gick vi in om konsum för att köpa socker o kaffe men vad glömde vi?

Söndag: K vaknade redan kl 7 o ville inte somna om så det var bara till o gå upp, J kom upp samtidigt o erbjöd sig o ta K så kunde jag lägga mig en stund till. Men jag var redan uppe så avböjde det erbjudandet. Innan kl var 7.45 så hade jag gett k välling, bytat blöja, diskat och starat en maskn tvätt. Vid 9-tiden började vi spela guitar hero :o) Kul kul :o) De åkte iväg till träningen innan 11. Jag o lade K som fortfarande sover :o) och tänkte att jag själv skulle gå o sova en stund men jag gick ut i trädgården istället och lade mig där o började läsa en bok som jag fått låna. Efter 2 timmar i solen började det att bränna och nu sitter jag här o dricker saft..

Imorse när jag stod o diskade kom jag på att jag kunde köra till bo ohlsson idag o köpa mer kedja till ampeln. Stod ute o rökte ett tag senare o kom på att det kan jag jue inte alls! *suck* Jag vill ha tillbaka min bil!


Orkar inte vända bilden så ni får vrida på huvudet istället ;o)
Blomman som klättrar upp för persiennsnöret, ser ni?

Fredag :o)

Tycker att jag har vatt riktigt duktig idag för en gångs skull :o) Var uppe vid 7.30 tiden. Jag har hunnit med riktigt mycket för en gångs skull, förutom det vanliga (välling, blöjbyte o frukost) så har jag plockat leksaker i hela huset, dammsugit, tvättat golven och städat till marsvinen. K har osse hjälpt till som vanligt :o)

I eftermiddag blir det kanske en tur till skåne plantor i staffanstorp med E, om det inte blir av så ska jag gå ner till verkstaden o ta ur stereon som jag glömde igår.. ikväll kommer svärmor, hon ville bjuda oss på grillat hemma hos sig men eftersom vi inte har nån bil för tillfället så kommer hon hit med maten istället :o)

Ändrade planer

k sov i en hel evighet (kändes det som) han vaknade precis innan halv två. Jag han med massor under de ca 3timmarna! Plockade undan tvätt, laddade maskinen med ny tvätt, sitta vid datorn, duscha, leta kakrecept o göra handellista m.m. När jag o K hade ätit och satt oss i bilen för att köra så startade den inte! Första gången det händer! Den ville inte alls! *suck* Så jag o k roade oss med o sparka boll i trädgården istället för o baka..


Min skitiga bil... Man hade nästan kunnat tro att den blev chockad
av att bli tvättad 2 ggr på 3veckor *s*

Dålig stil?

Var på Netto igår för att köpa pyjamasar och sandaler till lillkillen men det fanns ingen i hans storlek :o/ De hade 4st pyjamasar och 2 par skor! Ska man inte köpa in fler när man gör reklam för något?

Jag sitter o spelar Rollercoaster o väntar på att K ska vakna, då ska vi äta nåna mackor och bege oss till konsum. När vi kommer hem igen så tänkte jag baka kärleksmums :o)


Det är inte lätt!

Stod ute o pratade med grannen en stund igår, han hade käkat alvedon hela dagen igår *s* De hade varit ute o fiskat under dagen och han hade mest suttit på en sten o intalat sig själv att han inte ska dricka whiskey fler gånger *asg*


Lördag

Idag hade jag en riktig tråkdag! Ingenting var kul och jag ville inte göra nåt heller tills det ringde på dörren, grannen stod där med en flaska whiskey...

Det blev trevligt, har suttit här o druckit vin o pinsang ambon, vatt inne o kollat på deras hus o träffat deras (STORA) barn, de har nyss gått nästan o nu sitter jag här.

Imorgon ska K ut o leka med sin kompis hjärt ;o)

Hjälper mamma o städa

Igårkväll efter att jag hade pratat i telefon så var det dax igen... jag gick ut för att röka och vad mötte jag när jag kom in igen? K kommer gående emot mig o visar att han har fullt med jord i handen *suck* Hade dammsugaren framme för en timme sedan så plockade fram vår swivel sweeper och givetvis så var batteriet slut på den :o/ Jag satte batteriet i laddaren och lät sweepern stå framme medan jag plockade fram dammsugaren. Vad tror ni att k kom med sen? Just det, swivel sweepern... Jag visade honom hur man skulle göra o sen sprang han runt med den tills det var dags att sova...


2 dagar i Paris


Fick låna den filmen av systeryster. Har tittat på den nu ikväll..
Den var inte alls bra, men var ändå tvungen att titta på hela..
Handlar om att ett par (har redan glömt vad de hete i filmen)  som besöker
hennes föräldrar i Paris.

Bilden har jag lånat från HomeEntertainment

Gårdagen

7.25-9.25 Frukost, påklädning, bus, packa väska..
9.25 Skulle ta på K ytterkläderna då han började göra nr2, så det var bara till o vänta
9.40 In i bilen med k som hade ny ren blöja
9.55 framme i Lövestad, ut med bilstolen från vår bil och in i en annan
10.15 Nu har alla kommit :o) Körde mot Furuboda eller åkte rättare sagt :o)
10.45 byta om o duscha innan badet. Fanns många dushar så k fick en egen. Han tyckte dock det var roligare att spruta vatten på allt annat utom sig själv *s*
11.00 ner i bassängen, den stora hade 33 grader så vi plumsade i där först men lillkillen började frysa ganska så  snart så vi gick ner i den lilla med 39grader istället.
12.00 upp ur bassängen för o duscha. (fortfarande roligare att spruta vatten på allt utom sig själv)
12.30 Mat! K gillade inte sin pasta carbonara som jag hade med till honom så han fick av min mat istället...
13.40 Bilarna gick mot Lövestad igen..
14.40 Vi var hemma, gick o lade k i sin säng med en gång
14.40-18.00 Satt vi datorn, plockade undan påskpynt, donade i tvättstugan, planterade ut två påskliljor m.m.
18.00-18.45 Väckte k, åt middag och diskade
18.45-19.40 bus o lek
19.40 välling
20.00 sovdax, han somnade med en gång!


k tillsammans med "ledaren" för babycaféet

Snälla!

Kan ingen ge mig en ordentlig spark i röven så jag kan komma in i duschen o sen vidare med det vi ska idag?


Trötter

Ligger nu i sängen o surfar med mobilen, är jättetrött så ska sova nu. Natti natt

Duktig :o)

Igår var jag riktigt duktig, tycker jag själv ivf :o)

Jag tog K i vagnen o gick ner till konsum för att köpa korvbröd, men de hade inte så traskade vidare till nästa affär. Tog den långa vägen hem och stannade på en STOOOR lekplats i 30 min så K kunde leka lite :o)

Det hela resulterade i 7857 steg :o)

        

leksak :o)

Titta sån fin leksak jag fick i mitt kinderägg :o)


Bilden talar för sig själv


välstädat?

Såhär fint har vi det hemma hos oss just nu, nån som vill hjälpa till o städa?









Fira?

Idag är det 1700 dagar tills jag fyller 30 enligt nedräknaren i menyn, ska man fira eller sörja?

M's väckar klocka ringde för en stund sedan, han vaknade inte men det gjorde däremot jag *suck* K sover fortfarade så jag passade på att sätta mig här en stund. Alla stora pojkar som sover här nu ska iväg idag och jag har ingen aning om vad jag o K ska hitta på. Senare i eftermiddag ska vi iväg o fira mormor som fyller år nästa vecka :o)

Påskägg!

Jag har fått påskägg idag :o) M kom hem från affären för en stund sedan med påskägg både till mig o K :o) Fullt med massa nötcreme, lysmelk o gröna grodor *mums* K fick några chockladbitar i sitt.

Idag har vi haft fullt hus. Systern kom i förmiddags o våldgästade oss lite, sen kom E o hennes dotter. När de hade kört så kom mamma o hennes gubbe.. Osse såklart J som har sovit här hela veckan.

Nu ska jag laga mat, korv o makaroner (orkar inte laga nåt roligare idag) sen ska vi iväg o fira D som fyller år idag. Grattis! :o)


Påskpynt

Var på babycafé i förmiddags o gjorde påskpynt som skulle hänga ute vid dörren.
Här ser ni resultatet, det blev inte som jag hade tänkt mig, men det blev bra ändå :o)


      
              

      
      

Ser fram emot Maj :o)


WooHoo :o)

Jag kunde logga in på min dator :o)

Var ute hos mamma i lördags, de var ute i trädgården o donade.. K var såklart med o hjälpte till med o kratta löv. Jag tvättade min bil som glänser som aldrig förr nu, när jag var färdig så kom K med sina skitiga händer o tog på hela förardörren *s* Vi var hemma igen vid 19.30 tiden. Då var J här o när jag bar in K så kom D o H som tydligen skulle sova här..

Igår döptes lilla F, vi hade köpt en servis till henne som föräldrarna uppskattade :o) Efter dopet så fick J, D o H passa K medan jag o M körde o handlade. Senare på kvällen tittade vi på Johan Glans World tour of Skåne o käkade brieost o kex *mums*

Idag har J hjälpt mig o rensa ogräs o mossa mellan plattorna, har även städat litta här inne o kollat igenom skorna K fick av kusinen igår. Fick även en jättefin sulky som knappt är använd, TACK så mycket! Sakerna kommer att komma till användning :o)


Mmmm gott med revben o pommes :o)

RIP Betty


Inte så gammal..



Juni 2006