Usch

Det tar på krafterna att ha barnkalas. Hade fullt upp från det att jag gick upp tills 22.30 igår...
Men nu är det ett år tills nästa gång :o)

Fredag

Äntligen smälter snön!

Ska snart iväg o äta, ska bli kul o komma ut lite men först blir det en kopp kaffe.

Torsdag

Varför fastnar man alltid vid datorn? Jag MÅSTE dammsuga, men har hela dagen hittat annat att göra. Men nä nu måste jag plocka upp de sista leksakerna sen sätta igång så man blir färdig nångång..

Onsdag

Är helt off idag, har så mycket jag borde göra men jag känner bara för att lägga mig på soffan och börja läsa boken jag köpte igår...

Ett stort GRATTIS dig som fyller år idag! Vi ses ikväll :o)

dammråttor i hyllorna?

Var som sagt och bowlade i lördags, lillkillen tyckte det var jättekul ända tills han blev trött. Efter bowlingen blev det middag hemma hos svärmor, spelade sen uno hela kvällen och vi var inte hemma förrän vid 23 tiden. Det var en lyckad och rolig dag :o)

I söndags var lillkillen med sin mormor o tittade på när Jessica spelade handboll och jag gick hemma o städade. Jisses, när dammade jag senast?

Igår gjorde vi inte rent för mycket, satt vid datorn, handlade. Det vanliga, på kvällen kom 2 kompisar hit som stannade tills efter 1. Jag var riktigt trött men kunde trots det inte somna förrän halv fyra imorse :o/ Så inatt har jag sovit 4½ timme o det känns, är rent slut och vill inget hellre än gå o lägga mig. Jaja, det fixar säkert några muggar kaffe. Idag har jag bakat vaniljbullar, de som jag bakade förra veckan är visst slut, vem har ätt upp dem?

Nä nu blir det kaffe innan lillkillen ska hämtas..


Bowling

Idag blir det bowling med M's familj. Vi blir 10st, tur att vi har bokat mer än en bana!


Bild från förra året, när vi tog med svärmor som fick bowla för första gången.


Fredag

M gck upp med pågen imorse så jag fick somna om :o) Jag kom upp strax efter 12, så skönt det var! Bara ligga o slumra o stirra i taket :o)

Sen dess har jag inte gjort så mycket, ätit knäckemacka med pågen, duschat, startat en maskin tvätt, vatt o handlat, skottat bort vallen som plogats upp framför vår ingång m.m.

Nu ska jag väcka pågen och fråga om han vill hjälpa till o baka fler kärleksmums till sin farmor. Sen blir det middag, fläskfilé med färska champinjoner (man får faktsikt lyxa till det ibland), purjolök och creme fraiche. Det ska bli riktigt gott :o)


Har lite mer snö nu än när bilden togs. Men äntligen börjar det töa :o)


Torsdag

Var i Ystad igår o köpte en ny blandare till handfatet som gått sönder.. Var bara hemma om o vände efter det. Körde till min gamla partyliteledare på möte och sen satt vi o snackade skit nåna timmar. Jag var hemma efter 1 och stupade i säng. Det var inte helt lätt att gå upp imorse. Tänkte be M gå upp med lillkillen imorgon så jag får sova lite längre än till 8. Känner att jag behöver få sova lite, dessutom så vet jag inte när jag fick lite sovmorgon senast..

Idag har inte hänt så mycket, lillkillen är dagis och har pysslat lite med partylite, har beställt lite nya grejer och sorterat mina grejer... Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte än.

gula faran?!?

Nån som vill tvätta min bil?





Dagarna två

Måndagen började med att jag blev väckt av telefonen 7.30, upp och iväg till dagis och handla. När jag kom hem ringde telefonen igen, C frågade om hon o barnen kunde komma på besök. Klart att de kan de! En timme senare var de här, A följde osse med vilket var en rolig överraskning. Vi åt bullar som de hade med sig och satt i soffan o snackade skit tills de körde strax innan 14. Jag kastade på mig kläderna o körde o hämtade lillkillen. Väl hemma igen så bestämde vi oss för att leta upp alla pantflaskor o burkar o panta dem. Sagt o gjort, M gissade på att det skulle bli 136kr och jag på 160, det blev 190 nånting så jag var närmst för en gångs skull :o)
Hemma igen så började jag med maten då J och M kom o stannade hela kvällen. Jag var helt slut o satt nästan o somnade i soffan *s* Kom i säng strax efter 1, det tog inte många minuter innan jag somnade.

Idag vaknade jag 3 min innan lillkillen skulle vara på dagis. Jag hade gärna sovit en timme till, är/var rent slut. Men ivf så kom han iväg till dagis 45min för sent. Väl hemma igen så började jag baka vaniljbullar. Hämtade sen lillkillen på dagis, körde hem om o hämtade litta skit som stått i hallen sen i lördags? När vi kom hem från tippen tog jag kameran och lillkillen och gick en liten runda. K skulle såklart leka på lekplatsen trots all snö som han avskyr att gå i. Jaja, det blev lite protester med det gick faktiskt och åka rutscibana som är täckt av snö..
När vi kom hem åt vi vars en vaniljbulle och bakade sen kärleksmums. K hjälpte så klart till, han fick hälla i ingridienser och röra runt. Han smorde även formen och penslen råkade hamna i munnen några gånger trots några "pi" från mig så sa han varje gång mam mam!

                 

 

        

 


Söndag

Lillkillen är nybadad och somnar förhoppningsvis snart, för min del blir det snart soffan. Går nån film på trean? som verkar va helt i min smak av film.

Imorgon är det dax för dagis och jag ska dammsuga genom hela huset o tvätta golven som alltid på måndagar, M tyckte att vi skulle köra all skit till tippen och panta alla flaskor o burkar när pågen är på dagis men ja vi får väl se hur det blir med den saken..

ikea

Var i Malmö tidigare i veckan, det blidde en sväng till toys r us och ikea.








Ystad idag igen..

Har vatt i Ystad idag, satan vad där var kallt! -6 osse blåste det o inte lite heller. Det var t.om så lillkillen gnällde över att det var kallt... Men ivf så fick vi god mat av m&m som vanligt. Blev sen en sväng till Rusta o jag fick med mig nya badrumsmattor, en tavelhylla och sköljmedel. Var även en sväng hos pappa o snacka litta skit. Lillkillen har vatt skrikig o trotsig hela dagen så jag är helt slut nu :o/


Glad påg med välling runt munnen


Torsdag

 

Vatt en bra dag för en gångs skull :o) Började imorse med att inom 10min blev jag tillfrågad av två stycken som vill ha hjälp med farmville. Får ta o hjälpa dem komma igång en dag. 

När lillkillen var på dagis så var jag nere i Ystad hos en kompis som jag träffar rent för sällan :o/ Hemma har jag lekt lite med kameran, försökt redigera foton, lagat spaghetti o köttfärssås och hjälpt M sätta upp väggljusstakarna som finns på bild här under. Imorgon ska jag ner till Ystad igen för att äta lunch hos mormor o morfar och sen ska jag in till pappa en sväng, inte vatt där sen 5minuts besöket på julafton..

Idag har jag lärt mig att man inte ska ha nytvättade kläder när man hälsar på någon som har bebis/små småbarn i huset ;o)


inte den bästa bilden direkt...


Paket

Var o hämtade ett paket häromdagen full med grejer från partylite :o)
En del har jag fått gratis och nåt har jag köpt.

Väggljusstake, votivljus, doftolja, doftkrus kaktus (inte med på bilden), mini dessert glasljus.


Väggljusstakarna som är nya i katalogen och hur fina som helst :o)


Redigerat

Fått ett redigeringsprogram som man faktiskt förstår sig på och kan använda någorlunda :o)
Här är en före och efter bild.




Lite skillnad?

Tack så hemskt mycket :o)


Snart så

Nu blir det snart sängen, bäddade rent tidigare idag. Med våra ahlgrens bilar påslakan som har legat så fint inslagna i garderoben i x antal år...


Gårdagens bästa

Jag o lillkillen satt i soffan och tittade på melodifestivalen, lillkillen hade fått en egen liten chipspåse 40gram eller vad det är. Men ivf så sprang han ut i köket och kom tillbaka med sin haklapp som han gav till mig. Jag satte den runt halsen på mig själv och fick ett chips av lillkillen, jag låtsades tappa det ner i haklappen och sa "OJ, jag tappade den" Lillkillen tittade på mig en stund o sa sen "Mamma koko"

Torsdag

Lillkillen är på dagis och busar med de andra barnen. Jag har vatt o handlat osse har jag suttit här, var visserligen ute o fotade lite innan men ivf så har jag inte gjort nåt vettigt på hela dagen. Borde dammsuga o tvätta, jag har 1 ren tröja kvar och strumpor ska vi inte tala om, jag har över 30par strumpor, så ni kan jue själva räkna ut när jag tvättade strumpor senast..

Jaja, här är några av bilderna jag tog i förmiddags.