Måndag

Imorse gick jag upp o körde pågen till dagis, men där var stängt vilket jag helt hade missat. Så istället har vi tittat på musse och dammsugat..

Får väl snart gå och äta något innan jag ska iväg till jobbet..

Kommentarer
Postat av: Kinn

sv: Det är superkul att jobba med naglar, men jag vet tyvärr inte så mycket om det finns stipendier att söka för jag orkade inte med det. Vet bara att de ska finnas någon bra fet bok på bibblan som du kan fråga efter.. Annars sökte jag hjälp från både ams och soc å frågade ifall jag kunde få LÅNA pengar till kursen fast utan ränta men de gick inte.. snåljåparna :/Så mitt råd är att ta ett lån på banken om det verkligen är något du vill satsa på och kör hårt!

Jag jobbar med ett märke som heter Bio sculpture och det är det enda märket i sverige som man inte behöver ett utsug för allt damm som kommer efter filningen och det sitter bättre än andra geler :)Ska sneaka in lite reklam här också.. hehe jag har en webshopp som bland annat säljer nagelgrejer så gå gärna in på www.cloey.se och kolla under nail art så hittar du rätt mycket kul att dekorera naglar med :)

2010-08-18 @ 19:31:26
URL: http://tyget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback