23 december

Haft en hektisk dag men den har gått väldigt fort! Började imorse/inatt vid 6-tiden då M kom o väckte mig, han ville ha hjälp med o sanera lillkillen o hans säng. Han hade spytt ner sig! :o/ M stod utanför lillkillens rum o jag bara varför går du inte o tar upp honom? Jag förstod varför när jag gått några steg in i rummet, jag klöktes av doften och gick ut igen. (Inte ofta jag klöks men fy faen!) M gick o hämtade sina öronproppar som han sätter i näsan vid såna tillfällen och hämtade pågen o satte honom i badkaret där jag fick duscha av honom medan M bytade i sängen med vidöppet fönster... När vi var klara och pågen sov gått igen gick vi ut o rökte, Trix följde med ut o fick syn på en hare som hade villat sig in i kvartet. Trix är som sagt vit och smälte bra in i snön, han smög på haren och hoppade fram o började jaga honom. Som vi grinade! Såg så kul ut, på 2sek var Trix 1,5 meter ifrån haren och sen helt plötsligt var det 20meter o Trix gav upp och gick tillbaka till oss :o)
En stund efter att vi gått o lagt oss, hörde jag ett konstigt ljud från pågens rum o sen blev han ledsen med en gång. Jaha, då var det dax igen. Vi kom i säng 7.35...

Fick sova till 10.30 efter det :o) Enda jag hade i tankarna var om vi var tvunga att spendera dagen eller julafton på akuten och om man skulle våga ge honom välling. Han ville ha välling som han fick behålla :o) Fram tills vid 12 tiden satt vi i soffan o tittade på barnprogram o mös :o) Efter det så bredde jag mackor, hällde upp kaffe o juice, tog fram paket och tände ett ljus på en bricka som vi bar in till M o sjöng "vi gratulerar" Trodde aldrig att han skulle vakna och var beredd på att sätta brickan på golvet och gå igen men han vaknade :o)

Eftermiddagen bestod av städning av toaletterna, tvätt av lakan o pyjamasar, panikhandling, filtbyte i soffan och springa runt o tända ljus innan de första gästerna kom. De 2 sista är fortfarande kvar o spelar rock band.

Nu ska jag gå o lägga mig eller ja först ska jag dricka upp min cider, snacka litta skit med dom som är kvar, släcka julgranslamporna, blåsa ljusen som fortfarande brinner, ge marsvinen o kaninen mat o vatten, slå in 2 julklappar (bl.a lillkillens morgonpresent, han har fått ärva min julstrumpa. Antar att jag inte är snäll längre eftersom jag inte fått nått paket i den sen jag flyttade hemifrån)

Men det blir nog bra, kommer väl i säng om 1½h eller nåt... Natti natti

Kommentarer
Postat av: rebecka

hejhej söt blogg



kolla gärna in min :)

2009-12-29 @ 15:06:43
URL: http://rebeckaskov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback