Drömmar

Har haft två drömmar inatt och jag kommer faktiskt ihåg båda två! Först så drömde jag om att Ozzy hade loppor, så varje gång han reste sig från babygymmet (där han alltid ligger o sover) så var där rent svartprickigt! När K ligger där så var även han helt svartprickig! Lopporna spred sig i hela huset, vi gjorde allt för att bli av med dom! Men de kom alltid tillbaka :o/

Usch, Ozzy ligger här på golvet brevid mig. Han har nyss släppt sig o satan vad här luktar! Ska gå ut härifrån en stund!

Den andra drömmen jag hade så var jag, M o K hos en kompis långt här ifrån. Vi skulle hjälpa honom att borra olja under hans hus. Men ivf så hade de en maskin som pumpade, en kille som var med stoppade in en slang i den därra pumpen. Vilket resulterade i att det började brinna i pumpen, jag drog ut stickkontakten?!?! o det började då brinna i sladden med, en snubbe tog sladden ifrån mig o sa "hur korkad får man bli?" men han öppnade en dörr o slängde in sladden där. Jag gick i huset o började packa våra grejer! M kom strax efter o bara stod o tittade ut i tomma intet. Jag frågade hur vi skulle göra med marsvinen o kaninen (för dom hade vi såklart med oss), skulle vi nacka dom eller ta med dom? M svarade "Nacka dom jävlarna, jag är ändå så trött på dom" Precis då kom nån in genom ytterdörren och frågade "det är bara fruntimmer här inne va?" "ja och M, kan du nacka smådjur? svarade jag. "Nej, men dom börjar skjuta djur där ute nu" Efter det vaknade jag av att klockan ringde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback