Dop


Hade dop igår, dagen började väl inte så bra. Vi fick besök här hemma och de åkte 35 min innan vi skulle köra. J sov här och ingen av oss 3 hade duschat, K hade inte fått mat, hade inte packat ner det sista m.m. O precis när vi alla var färdiga och bara skulle byta body på K så börjar han göra nr 2 och det tar jue som sagt nåna minuter så det var bara till att vänta.. Jaja, vi kom iväg ca 20 min senare än vad vi hade tänkt oss. Väl i kyrkan så var prästen sen, m&m trodde det började 30min senare än vad det gjorde så dom + några andra var osse sena *s* Vet inte vad klockan var när de ringde i kyrkklockorna men det blev bra ialf :o) K va trött och hade en snygg sovställning i J's famn.

Mottagningen kan väl bara resulteras i ett ord, VARMT!!! och det luftade ingenting :o/ Som tur var så hade vi fått låna svärmors golvfläkt så det hjälpte jue lite :o) Tur att man hade ombyteskläder med sig! Fick många fina presenter bla. en stor glasstjärna med foto och inskription, lyckopeng, sparbössa, pengar, blommor, nalle-halsband, speldosa m.m.

Vi körde från lokalen strax innan 17, väl hemma packade vi upp en del och sen blev det soffan resten av kvällen. Man var rent slut! Värmen kör slut på en.. Men det var ändå en lyckad dag med god mat och trevligt sällskap :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback